Úterý, 19. března 2024

MINERÁLY BRNO - prodejní výstava minerálů a šperků na brněnském výstavišti

Mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin MINERÁLY BRNO se uskuteční 24. a 25. května 2014 na brněnském výstavišti již potřicáté...

MINERÁLY BRNO - prodejní výstava minerálů a šperků na brněnském výstavišti

Účast na výstavě potvrdilo na160 vystavovatelů převážně z České republiky, dále ze Slovenska, Německa, Belgie,Maďarska, Polska, Indie, Číny a Rumunska.

Pro návštěvníky výstavy Minerály Brno bude k dispozici především sortiment šperků včetně autorských, opracované kameny, sběratelské kameny, fosilie, přírodniny i odborná literatura. Zakoupit bude možné také výrobky, dekorační předměty a bytové doplňky z drahých kamenů a minerálů.K vidění a koupi budou mimo jiné originální cínové šperky s minerály, drahé kameny a šperky z Peru, šperky s českými granáty a vltavíny, broušené šperkové kameny, acháty z českých i světových lokalit, unikátní křišťál z Arkansasu, nové sběratelské kameny z portugalské lokality Panasqueira, krásné vzorky rubelitů, investiční vzorky zlata, meteority, etiopské opály či ametysty.

Minerály Brno jsou také místem setkání a burzou sběratelů, kteří se jistě přijedou pochlubit zajímavými kousky ze svých sbírek minerálů ať už vlastnoručně nalezených nebo zakoupených na mineralogických výstavách.

MINERÁLY BRNO mohou být i inspirací pro vybavení interiéru. Pro ty, kdo se rádi obklopují drahými kameny a výrobky z nich, bude na výstavě možné obdivovat a zakoupit např. ametystové geody, misky, poháry, vázy, hodiny a další doplňky z aragonitu, svícny, figurky nebo obrazy z drahých kamenů či geoobrazy.

Souběžně s výstavou MINERÁLY BRNO bude v prostorách galerie (v 1. patře) pavilonu B o víkendu 24. -25. května probíhat veřejná ochutnávka vín zúčastněných v soutěži GRAND PRIX VINEX 2014. Veřejná ochutnávka soutěžních vín bude přístupná také návštěvníkům výstavy MINERÁLY BRNO.

MINERÁLY BRNO, 30. mezinárodní prodejní výstava minerálů, fosilií, šperků a přírodnin24.-25. května 2014

Brněnské výstaviště, pavilon B
Sobota 24.5. 9 - 17 hodin
Neděle 25.5. 9 - 16 hodin
Vstupné: 80 Kč, zlevněné 40 Kč

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů