2.ročník konopného veletrhu KONOPEX Ostrava 2017

21-23.4.2017

Veletrh, výstava

KONOPEX OSTRAVA 2017 vyroste v unikátních prostorách pod vysokými pecemi oblasti Dolních Vítkovic.  I letos je hlavním cílem veletrhu informovat širokou veřejnost o všestranné rostlině konopí, o  její historii, o současném využívání i o možnostech, které nabízí pro budoucnost. Nabitý třídenní program zahrnuje nejen veletrh, ale také přednášky, workshopy, konopnou burzu i zábavu.

Hlavní expozice veletrhu Konopex bude umístěna do multifunkční haly GONG. Tuzemští i zahraniční vystavovatelé představí ve třech dnech své nejnovější produkty a služby, nabídnou své praktické zkušenosti s různými produkty i způsoby využití konopí.  Prodejní a výstavní expozice budou věnované pěstování a zpracování konopí (hlíny a substráty, semena, hnojiva, hydroponie, aeroponie, zahradní technika, pomůcky) i finálním konopným produktům a doplňkovému zboží.  Najdete zde prostě vše, co si budete přát vědět a potřebovat koupit pro nadcházející pěstební sezónu. Ochutnáte konopné produkty jako je olej, sýr, pečivo, sušenky, zmrzlina, semínka, těstoviny a lahodné konopné pivo či čaj.  Můžete načerpat i praktické zkušenosti na workshopech míchání konobetonu, sázení a řízkování bylin či výroby vlastní masti. Připraveny jsou také soutěže o hodnotné ceny a další doprovodný program.

Konference a konopná burza

První patro Gongu bude hostit třídenní konferenci, kde se dozvíte spoustu zajímavých informací a novinek o pěstování i využití všestranné rostliny konopí napříč různými obory- v lékařství, ve stavebnictví, v textilu, v papírenství, v energetice, v potravinářství, v kosmetice, ve veterinářství a dalších odvětvích. Bohatý program zahrnuje přednášky a besedy s odborníky na konopnou tématiku s důrazem na léčebné využití konopí a přínos pro výživu a zdraví.

Novinkou letošního Konopexu je konopná burza KONOTRADE, kde budete moci diskutovat a obchodovat s uznávanými odborníky. Na tržišti nápadů budou představeny příležitosti pro obchod, start-upy jednotlivců i firem. Máte i vy nějaký nápad na podnikání? Přijďte se o něm pobavit. Můžete zde najít partnera, investora, distributora, prodejce nebo jen nápad. Konotrade nabídne prostory pro setkání a menší chill-out space u kulatých stolků.

Venkovní prostory nabídnou náměstíčko s delikatesami české i mezinárodní kuchyně, řadu stánků, ale také třeba přehlídku zemědělské techniky, různé výstavy, čajovny či vapozonu.

 Program Konopexu se ještě vytváří a  kam všude se rozrosteme , záleží i na vás! Podpořte již teď program  veletrhu zakoupením své vstupenky či sdílením pozvánky na veletrh mezi svými. Vstupenku v předprodeji pořídíte na jeden den za 110 Kč, na tři dny za 250 Kč.

 

Aktuality na našem facebooku:

https://www.facebook.com/Konopex/?fref=ts

 

Těšíme se na vás,

team KONOPEX Ostrava

Místo konání akce:
Ostrava, Dolní Vítkovice
Adresa konání akce:
Ruská 2993, 72930 Ostrava-Vítkovice
Kontakt:
Jan Dokoupil
Telefon:
736 736 008
duben 2017
po
út
st
čt
so
ne
31
1
2
4
5
6
8
9
11
12
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů