Elektromobilita pro města

13.6.2018

Konference

Očekávaný rozvoj vozidel na elektrický pohon může přispět k řešení některých problémů českých měst a obcí: kvalita ovzduší, ekonomika provozu MHD, řešení dopravní situace ve městech a další. Již dnes řada českých měst testuje vozidla na elektrický pohon, ať už elektrobusy pro městskou hromadnou dopravu či osobní elektromobily. V cestě většímu rozvoji elektromobility však stojí, vedle základního problému spojeného s ekonomikou provozu a možnostmi dobíjení, celá řada bariér, ať už legislativních či provozních, které situaci ztěžují. 

Konference Elektromobilita pro města bude další v řadě tradičních konferencí organizovaných naší společností pro veřejnou správu. Zaměří se zejména na praktické aspekty provozování vozidel na elektrický pohon a sdílení již získaných zkušeností. Cílem je představit zkušenosti s využíváním elektromobilů v hromadné i individuální dopravě, upozornit na problémy a přispět k odstranění bariér, které se v praxi vyskytují. 

Program konference právě připravuje, postupně budeme doplňovat informace o podrobnějším zaměření konference i přednášejících.
Místo konání akce:
Praha
Adresa konání akce:
Hotel Olympic
Kontakt:
Email:
Telefon:
červen 2018
po
út
st
čt
so
ne
31
1
2
5
6
7
8
12
13
14
15
16
17
19
20
21
26
27
28

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů