Pátek, 29. března 2024

Bureau Veritas posiluje své aktivity v oblasti facility managementu a nově spolupracuje se Svazem chemického průmyslu

Bureau Veritas posiluje své aktivity v oblasti facility managementu a nově spolupracuje se Svazem chemického průmyslu

Společnost Bureau Veritas posiluje svoje aktivity v oblasti facility managementu a zavádí novou službu specializovaných FM konzultantů. Lídr trhu v uvedeném segmentu to oznámil v Praze na mezinárodní konferenci IFMA CZ s mottem SMART FACILITY MANAGEMENT. Bureau Veritas začala rovněž nově spolupracovat se Svazem chemického průmyslu.

Jaké služby poskytují konzultanti pro facility management

,,Zaměřujeme se především na expertní služby na míru. Ve facility managementu je budou nově poskytovat speciálně vyškolení konzultanti. Jejich hlavním úkolem bude například připravit klienta na výběrové řízení FM poskytovatelů, projektový management nebo implementaci CAFM systémů," říká Simon Palupčík z Bureau Veritas, ředitel divize IVS. Dodal, že součástí práce konzultantů bude i nastavení výkonnostních parametrů, efektivní správa a péče o provozovaný majetek, optimalizace procesů například v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce nebo revize vyhrazených technických zařízení.

Bezpečnost práce v chemickém průmyslu

Společnost Bureau Veritas nově spolupracuje se Svazem chemického průmyslu České republiky. ,,Daný segment zaměstnává více než 100 tisíc lidí, vytváří 14 procent průmyslového HDP a po průmyslovém segmentu výroby a zpracování oceli je druhým největším spotřebitelem energie v České republice. Naše aktivity se budou soustředit zejména na poskytování expertních služeb v oblasti bezpečnosti práce a ochrany životního prostředí," informuje na závěr Simon Palupčík.

Bureau Veritas je leaderem v oblasti facility managementu. Je zakládajícím členem sekce konzultantů Mezinárodní profesní organizace IFMA (International Facility Management Association), která byla založena před 25 lety v USA a v České republice působí od roku 2000.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů