Úterý, 19. března 2024

BOZP z pohledu kultury a příkladného chování manažerů

Kulatý stůl o právním rámci, rizicích a zkušenostech firem v oblasti BOZP

BOZP z pohledu kultury a příkladného chování manažerů

U příležitosti Světového dne bezpečnosti a ochrany zdraví při práci uspořádala Francouzsko-česká obchodní komora ve spolupráci se společností Bureau Veritas, Total ČR, Veolia a Prime Legal kulatý stůl o právním rámci, rizicích a zkušenostech firem v oblasti BOZP.

Francouzsko-česká obchodní komora tímto kulatým stolem vytváří platformu pro diskusi členských i nečlenských společností na odborné téma bezpečnosti a zdraví na pracovišti, neopomenutelného tématu dnešní doby. Slavnostního zahájení se ujal ředitel FČOK Jaroslav Hubata-Vacek, francouzsky hosty uvítal Marco Pannunzio, generální ředitel Total ČR, za Bureau Veritas přivítal hosty Jakub Kejval, generální ředitel.

Nebývalému zájmu se také těšila přednáška Mgr, Petra Kaňky, HSE konzultanta divize IVS, Bureau Veritas který představil systémový přístup v řešení bezpečnosti práce a zdraví zaměstnanců. Zdůraznil především důležitost rozvoje kultury BOZP, včetně motivace zaměstnanců a nástrojů pro snižování úrazovosti a prevence rizik.

Všechny prezentace z kulatého stolu FČOK o bezpečnosti práce naleznete zde.

Pro zájemce o rozvoj dovedností v oblasti BOZP jsme připravili kurz Jak snížit počet úrazů - efektivní nástroje a rozvoj kultury BOZP, který se koná již 23. června 2016.

Více informací

Kurzy z oblasti bezpečnost práce a životní prostředí

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů