Čtvrtek, 28. března 2024

Ekotopfilm míří do Mladé Boleslavi

Ekotopfilm míří do Mladé Boleslavi

Mezinárodní porotou oceněné dokumenty o udržitelnosti života na Zemi a exkluzivní přednášku Jana Mühlfeita, na které bude odemykat dětský potenciál, přivážíme 8. března do Škoda Muzea v Mladé Boleslavi.

Kromě besedy s bývalým prezidentem Microsoft Europe Janem Mühlfeitem, na které poradí, jak rozvíjet své silné stránky a najít cestu k úspěchu, na vás na festivalu čeká bohatá filmová nabídka:

Za podívanou stojí cenami ověnčený Yellowstone, který přináší neuvěřitelné a technicky dokonalé záběry překrásné krajiny, divoce žijících zvířat a činných gejzírů z nejstaršího národního parku Ameriky. Během tohoto filmu budete mít pocit, že se tam právě nacházíte.

Nevěříte, že ze zbytků jídla, které vyhodíme, je možné uvařit hotové delikatesy? Vaření z odpadu jako zábavnou lifestylovou záležitost prezentuje sympaťák David ve filmu Vaření z odpadu. Stačí mu k tomu nahlédnout do lednic v domácnostech a předělat popelnici na stylový pojízdný bufet. Tento film je delikátní zážitek.

Zážitek nabídne i výlet za exotickými tvory nikoli do divočiny, ale přímo do našeho těla ve filmu Lidské tělo: mikroskopické safari. Jsou jich miliony a na jejich existenci závisí náš život!

Žijete v Mladé Boleslavi, nebo tam máte cestu? Pak určitě nezmeškejte filmy a přednášky Ekotopfilmu. Stojí za to!

Kompletní program festivalu najdete zde:

Muzeum Škoda, Mladá Boleslav, 8. března od 16:00

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů