Čtvrtek, 28. března 2024

Přelez, přeskoč, recykluj tento pátek ve Znojmě

Přelez, přeskoč, recykluj tento pátek ve Znojmě

Přijďte se pobavit a něco nového se dozvědět v pátek 19. května od 9 do 17 hodin na Masarykovo náměstí ve Znojmě. Bude zde probíhat zábavně-edukační akce kolektivního systému ELEKTROWIN a Ecobatu ve spolupráci s městem Znojmo.

To se k akci Přelez, přeskoč, recykluj! připojuje v rámci projektu Rodina Okurkova, který vznikl jako podpora osvěty v oblasti nakládání s odpady a čistoty ve městě Znojmě s cílem chránit životní prostředí a zlepšovat kvalitu života ve městě.

ELEKTROWIN nechal speciálně pro tento účel vyrobit jedinečnou atrakci - nafukovací závodní dráhu o rozměrech téměř 12x3 metry, kterou budou návštěvníci zdolávat na čas.

Nejlepší časy dosažené ve Znojmě i během dalších dílů seriálu budou v půlce září porovnány a vítězové tří kategorií si ze závěrečné akce odnesou ceny v hodnotě 20 000 Kč. Vyhlášení vítězů a předání cen se uskuteční na pražské Letné.

ELEKTROWIN připravil nejen tuto atrakci, ale ucelený program na téma recyklace. Takže budou připraveny různé hry a kvízy. To vše v duchu sloganu Třiďte také elektro!

Během letošního roku bude tento seriál zábavně naučných akcí putovat po zajímavých místech v ČR a připomínat lidem význam sběru a recyklace starého elektra.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů