Úterý, 23. dubna 2024

Zápach z kanalizace? Víme jak na něj!

Představujeme Vám unikátní technologii dodávanou společností Regitas s.r.o., která je speciálně vyvinuta pro neutralizaci pachových látek z kanalizačních sítí, ČOV a septiků. Navíc snižuje negativní vlivy sirovodíku na kanalizační těleso.

Zápach z kanalizace? Víme jak na něj!

Jedná se o unikátní technologii společnosti Biothys GmbH, která danou technologii vyvíjí již 30 let a má pobočky ve 42 zemích světa s více jak 3.000 klienty.

Technologie je založena na polymerních gelech Gelactiv SHK a NHK, které jsou speciálně vyvinuty pro daný typ instalce, která probíhá pouze zavěšením na ocelovém lanku. Výdrž daného gelu je cca 4 měsíce.

K neutralizaci dochází prostřednictvím proudění vzduchu okolo gelového plátu. Ze kterého se uvolňují aktivní látky do prostoru, kde reagují s pachovými látkami a na základě chemických redoxních reakcí je neutralizují.

Hlavními výhodami dané technologie jsou:

1. účinnost

2. jednoduchost instalace

3. životnost

4. eliminace negativních vlivů sirovodíku

Níže můžete shlédnout fotodokumentaci z instalace gelových plátů Gelactiv SHK do kanalizační sítě pro Chevak a.s. Gely byly instalovány do kanalizační sítě v ulici Klostermannova v délce 590 metrů s aplikací 8 gelů Gelactiv SHK. Hlavním cílem je neutralizace pachových látek a ochrana kanalizačního tělesa.

Další informace spolu s případovými studiemi můžete získat na našich webových stránkách www.regitas.cz. V případě zájmu Vám rád sdělím bližší informace osobně na níže uvedených kontaktech.

Bc. Filip Červinka
Jednatel

mob: 602 655 676
email: filip.cervinka@regitas.cz
www: www.regitas.cz

kanalizace

kanál

gel

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů