Čtvrtek, 28. března 2024

Nano Energies razí cestu využití i menších obnovitelných zdrojů elektřiny

Nano Energies razí cestu využití i menších obnovitelných zdrojů elektřiny

Zakladatelé akciové společnosti, která je vlastníkem Nano Energies Trade s.r.o. a Nano Green s.r.o. jsou úspěšní podnikatelé v oblasti technologií. V aplikaci moderních, zejména nano technologií, spatřují perspektivní směr rozvoje energetiky 21. století, který vytvoří prostor pro zodpovědné chování při zachování civilizačních standardů. Proto pro svou společnost zvolili název Nano Energies.

Naše filozofie

Podporujeme alternativu, která zákazníkům rozšiřuje výběr. Považujeme výrobu energie z obnovitelných zdrojů nezávisle na ložiscích nerostných surovin za důležitý směr v rozvoji energetiky, respektujeme všechny férové hráče v oboru a podporujeme možnost svobodného výběru. Věříme tomu, co děláme, jsme profesionální tým složený z osobností, které se ztotožňují s filozofií firmy.

Náš tým je složen z odborníků na nákup a prodej elektřiny, kteří na českém energetickém trhu působí od roku 2002. Jsme českou společností. Naše služby poskytujeme prostřednictvím přímých distribučních kanálů, především telefonu a elektronické pošty. Nebudujeme pobočky a ušetřené náklady se pak příznivě promítají do koncových cen námi prodávané elektřiny. Poskytujeme kvalitní zákaznický servis a budujeme korektní a dlouhodobé vztahy s našimi obchodními partnery.

Nano Energies je společností prosazující cestu k energetické soběstačnosti, svobodě a větší nezávislosti na současném energetickém systému, za využití moderních nano-technologií. Jako první společnost v naší zemi obchoduje výhradně s elektřinou z malých obnovitelných zdrojů, kterou přivádí do firem a domácností po celé České republice. Svým zákazníkům chce Nano Energies zpřístupnit technologie, které mohou snížit jejich závislost na globální energetice. Cílem společnosti je během 10ti let získat pro své klienty naprostou energetickou soběstačnost.

ZDROJ:https://www.nanoenergies.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů