Úterý, 23. dubna 2024

Pozvánka na veletrh Chillventa 2008

Mezinárodní odborný veletrh: chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla
Pozvánka na veletrh Chillventa 2008

Norimberk, 15. - 17. října 2008

Chladicí a klimatizační technika na celém světě stojí před novými úkoly a výzvami: v oboru se intenzivně diskutuje o problematice klimatických změn a nejvyšší prioritu nyní mají energetická účinnost a úspora energie. Veletrh Chillventa v Norimberku tedy přichází v pravý čas. Již jen pár dnů zbývá do zahájení tohoto mezinárodního specializovaného veletrhu chlazení, klimatizace a tepelných čerpadel, který nabídne informace o téměř všech aspektech chladicí a klimatizační techniky. Pořadatel počítá s zhruba 25 000 odbornými návštěvníky z celého světa, kteří se přijdou seznámit s nabídkou téměř 800 vystavovatelů. Seznam vystavovatelů je průběžně aktualizován na adrese www.chillventa.de Tržní vůdci v odvětví se podzimní akce v Norimberku zúčastní téměř v plném počtu – o široký přehled trhu je tedy postaráno.

Na veletrhu Chillventa 2008 v Norimberku mohou výrobci technologických celků, projektanti a provozovatelé zařízení získat široký přehled o aktuální nabídce. Konferenční a doprovodný program začne již den před zahájením Chillventy, v úterý 14.10.2008. Tematicky pestrý program pokrývá celou šíři odvětví chlazení a klimatizace: od absorpčního chlazení, přírodních chladiv, energetické účinnosti, zpětného získávání tepla, komerčního a průmyslového chlazení přes energeticky účinné ventilátory, chladicí techniku pro potravinářské obchody a úsporu CO2 v chladicí a klimatizační technice až po využití tepelných čerpadel.

Během veletrhu se uskuteční také různá odborná fóra, na kterých návštěvníci mohou získat bezprostřední informace o systémech, produktech, řešeních a zkušenostech s jejich využitím v praxi. Ve spojení s prezentacemi na výstavních stáncích přednášejících tak bude teorie doplněna cíleným výběrem z řady praktických aplikací.

Vstupenky a zájezd na veletrh Chillventa

Cenově zvýhodněné vstupenky v předprodeji si můžete zakoupit v kanceláři výhradního zastoupení norimberské veletržní společnosti v České republice u společnosti PROveletrhy, www.proveletrhy.cz, tel.: 220 511 974, email: info@proveletrhy.cz. Jednodenní vstupenku nabízíme za 360,- Kč (u pokladny na veletrhu stojí 18 EUR) a permanentku za 480,- Kč (u pokladny 25 EUR). Ve středu 15.10. pořádáme jednodenní zájezd na veletrh (odjezd 5.50 hod. z Prahy, návrat ca ve 22.00 hod.).

Odborná nabídka veletrhu Chillventa

·         Chladicí technika (komponenty a systémy pro použití v průmyslu a podnikání, jako kompresory, výměníky tepla a jiné stavební prvky až po chladiva, chladicí nábytek, chladicí články, sdružená zařízení, zpětné chladiče a chladicí věže)

·         Klimatizační technika (široké spektrum decentralizované klimatizace a centrální klimatizační a větrací systémy pro použití v budovách a procesní technologii)

·         Technika tepelných čerpadel (využití tepla z okolního prostředí k hospodárnému a ekologicky perspektivnímu získávání tepelné energie jakož i regenerace tepla se současnou možností chlazení)

·         Měřicí, řidicí a regulační technika/automatizace (pro účinné a bezpečné použití chlazení a klimatizace při stavbě a projektování technologických celků, v domácí technice a pro využití veškerého technologického potenciálu úspor energie)

·         Služby pro obor chlazení a klimatizace (podpora při projektování, úsporné a efektivní zacházení s energií a mnohé další)

·         Odborná fóra a symposia (zaměření na důležitá témata, jako úspora energie a účinnost, obnovitelné energie, vzdělávání, školení, směry hospodářsko-politického vývoje)  

Servis pro české vystavovatele a návštěvníky všech  veletrhů v Norimberku zajišťuje

výhradní zastoupení pro Českou republiku, kterým je společnost PROveletrhy, s.r.o.

Kontaktní osoba Naďa Lichte

Umělecká 7, 170 00 Praha 7

Tel.: 220 511 974, fax: 220 511 975

e-mail: info@proveletrhy.cz, www: www.proveletrhy.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů