Úterý, 19. března 2024

Fotovoltaické Fórum 2016

Fotovoltaické Fórum 2016

Ve dnech 29.-30.listopadu 2016
se v kongresovém sálu hotelu STEP v Praze
koná 9.ročník konference Fotovoltaické Fórum (FF2016) a 6.ročník Energetické konference (EK2016).

FF2016 a EK2016 je hlavní mezinárodní duální akcí zaměřenou na oblast decentralizované energetiky se zaměřením na vývoj světové a evropské fotovoltaiky. Na konferenci vystoupí přední čeští ale i evropští lídři v oblasti legislativy, regulace, energetického trhu, zástupci výrobců a profesních asociací, včetně zástupců akademické sféry. Konference je proto vítanou příležitostí a platformou pro výměnu a předání odborných zkušeností, s možností volné postpřednáškové nebo programově řízené diskuze, s kulturním večerním programem. Pořadatelem a odborným garantem je Česká fotovoltaická asociace.

Novinkou letošního ročníku je zařazení dopolední části prvého dne konference jako veřejně přístupné (zdarma) pro širokou veřejnost, pouze na základě registrace.
Konference je pořádána pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Ministerstva životního prostředí ČR a Hospodářské komory České republiky.

V uplynulých letech navštívilo již duální konference více než 2 150 expertů z oblasti energetiky, odborníci a vedoucí pracovníci z veřejného sektoru i průmyslu, manažeři z oblasti právních, energetických a obchodních služeb, auditoři, projektanti, zástupci z řad akademiků či studentů technických středních a vysokých škol.
Zdroj: Česká fotovoltaická asociace, o.s.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů