Úterý, 19. března 2024

Katalog Reo Amos 2017/2018

Společnost Reo Amos vydala v březnu 2017 nový katalog svých výrobků a produktů pro prevenci a likvidaci havárií, pro bezpečné a čisté pracoviště.

Katalog Reo Amos 2017/2018

Katalog je členěn do 14 kapitol, kde každá kapitola obsahuje produkty z konkrétní oblasti. Jsou to Sorpční prostředky, Havarijní soupravy, Čisticí utěrky a úklidové prostředky, obaly na nebezpečné látky, Koše, nádoby a kontejnery, Čisticí a protiúnavové rohože, Těsnicí prostředky, Pásky, značkovače a zábrany, Skladové příslušenství, Výbava vozidel a řidičů ADR, Pracovní ochranné pomůcky, Prostředky pro hasiče, města a obce, Norné stěny a vzdouvací přepážky a poslední kapitolou jsou Bezpečnostní značky a tabulky. Jednotlivé kapitoly katalogu jsou od sebe přehledně barevně odlišeny, to pro lepší orientaci v jednotlivých kapitolách katalogu.

V katalogu je, již léty osvědčená, základní nabídka nejdůležitějších produktů a výrobků z pohledu prevence pro zákazníky. Je v něm ale i nespočet nových produktů a nových výrobků. Za zmínku jistě stojí novy hydrofobní sorbent ECO-DRY(R)AQUA nebo nový sorbent 3DSORB, a celá řada dalších. Oblast havarijních souprav je za léta zkušeností již dobře nastavena a v případě specifické potřeby zákazníka umíme vyrobit havarijní soupravu na míru. V oblasti čisticích utěrek nabízíme nově utěrky Profix, nové podlahové textilie, čisticí prostředky, a další. U obalů na nebezpečné látky jsme doplnili spektrum sudů o kovové sudy o objemu 216,5 litrů. Sortiment košů, nádob a kontejnerů jsme pro velký zájem a bohatší výběr pro zákazníky také rozšířili o konkrétní produkty. V kapitole čisticích a protiúnavových rohoží nově nabízíme také výrobu na míru a pokládku protiúnavových rohoží. K čištění si nyní můžete vybrat z široké nabídky čističů na obuv a rohoží. Oblast katalogu pod názvem těsnicí prostředky jsme ve velké míře rozšířili o kanalizační uzávěry a jejich modifikace, sanační pakry, těsnicí vaky, apod. V sortimentu pásek nabízíme nově kompletní sortiment pro značení podlahy, například v průmyslu, dále například značení prosklených ploch, apod. V sortimentu skladového příslušenství, kde převážná většina produktů je vyrobena v naší kovovýrobě, jsme zařadili i kompletní nabídku žárově pozinkovaných kovových záchytných van a rozšířili jsme nabídku na plastové záchytné vany, skříně na chemikálie.

Nových produktů je opravdu hodně. Nejlépe se přesvědčíte při prolistování katalogu, popř. si můžete domluvit prezentaci obchodního zástupce.

Katalog společnosti Reo Amos si můžete bezplatně objednat na www.reoamos.cz , kde najdete rovněž i kontaktní informace na svého obchodního zástupce.

Nebo si jej můžete stáhnout ve formátu .pdf zde.

reo amos

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů