Úterý, 19. března 2024

Zažijte budoucnost environmentálních technologií!

IFAT 2016 -  Světový veletrh pro vodu, odpadní vodu, odpadové a komunální hospodářství, recyklaci se bude letos konat na výstavišti v Mnichově od 30. května do 3. června 2016.

Zažijte budoucnost environmentálních technologií!

Letošního ročníku veletrhu se zúčastní rekordní počet 3 081 vystavovatelů z 59 zemí (z toho polovina ze zahraničí). Obsazená výstavní plocha čítá 235 000m2 (16 hal + venkovní plochy). Kromě samostatných expozic budou moci návštěvníci navštívit také 50 národních a společných expozic ze zahraničí.

Na veletrhu se bude prezentovat také 40 českých výrobců na ploše 1 800m2.

Nenechejte si ujít živé ukázky a předváděcí akce na venkovní ploše, jako např. Car Recycling, Truck in Action, Building Material Recycling nebo Water Treatment and Flood Control.

Veletrh IFAT 2016 je největším a nejvýznamnějším veletrhem v oboru nových technologií pro životní prostředí. Zažijte také následující higlights veletrhu:

o Odpadní vody jako zdroje energie

o Ekonomicky a ekologicky šetrná recyklace

o Řešení pro průmyslovou odpadní vodu.

"Naši vystavovatelé prezentují technologicky celou cestu od čištění odpadních vod až po rekuperaci tepla a energie z odpadních vod," vysvětluje Silvia Fritscher, projektový manažer veletrhu. "Kromě toho ukážou na svých stáncích na základě prakticky osvědčených postupů nové koncepty pro elektrárny s úpravnou vody". Sektor voda má již tradičně široký prostor k prezentaci na veletrhu IFAT. To zahrnuje i tzv. užitkovou, průmyslovou vodu. Ale to, jaké jsou zde zvláštnosti? Jaké jsou trendy a co vzít v úvahu při zacházení s ní? Odpovědi na tuto otázku vč. inovací a nových technologií na téma průmyslových vod poskytne právě nadcházející veletrh IFAT.

Očekává se opět rekordní zájem návštěvníků. Vzhledem k rozsahu veletrhu doporučujeme všem předem si naplánovat schůzky s vystavovateli, aktuální seznam přihlášených firem s umístěním i všemi kontakty najdete na www.ifat.de .

Veškerý návštěvnický servis (zlevněné vstupenky za Kč, dvoudenní zájezdy, individuální ubytování) poptejte online přes www.expocs.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů