Pátek, 29. března 2024

České firmy na veletrhu v čínském Macau

České firmy na veletrhu v čínském Macau

Generální konzulát v Hong Kongu ve spolupráci s Ministerstvem životního prostředí České republiky nabízí možnost prezentace českých firem na 10. ročníku veletrhu environmentálních technologií Macao International Environmental Co-operation Forum & Exhibition (MIECF 2017) v Macau ve dnech 30. 3. - 1. 4. 2017.

Veletrh je vhodný pro prezentaci firem působících v oblastech odpadového a vodního hospodářství, ochrany a kontroly kvality ovzduší a ochrany půdy.

Zájemcům o účast nabízíme zdarma výstavní plochu v rozsahu 36 až 72 m2, ubytování pro 10 firem/osob na 3 noci v době trvání veletrhu a také možnost aktivní prezentace činnosti firmy v délce cca 45 minut.

V případě vašeho zájmu o účast na veletrhu a pro více informací kontaktujte Ing. Milana Vágnera, Generální konzulát ČR v Hong Kongu (milan_vagner@mzv.cz, tel. +852 2802 2212) nebo Ing. Terezu Adamovou, odd. dvoustranné spolupráce odboru mezinárodních vztahů MŽP (tereza.adamova@mzp.cz, tel: +420 267122919).

Zdroj:MŽP
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů