Pátek, 29. března 2024

Černá Hora: Pozvánka na veletrh ekologie 2015

Černá Hora: Pozvánka na veletrh ekologie 2015

Nabídka společné české účasti na 21. ročníku mezinárodního veletrhu Sajam Ekologije 2015, v termínu 16. - 18. 4. 2015 v Budvě v Černé Hoře. Účast je dotována.

21. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO VELETRHU SAJAM EKOLOGIJE 2015

v termínu 16. - 18. dubna 2015 v Budvě v Černé Hoře

Dovolujeme si Vám nabídnout možnost prezentovat Vaši firmu v rámci společné české účasti na 21. ročníku mezinárodního veletrhu Sajam Ekologije 2015, který se uskuteční v termínu 16. - 18. dubna 2015 v Budvě v Černé Hoře.

Veletrh je zařazen do programu SVV, který je financován z prostředků OPPI (Operační program Podnikání a inovace). V případě, že vaše společnost splní podmínky operačního programu OPPI, získá dotaci na účast na tomto veletrhu až do výše 120 000,- CZK.

21. mezinárodní veletrhu Sajam Ekologije 2015 je klíčovým veletrhem v Černé Hoře. Zaměří se na ekologii, energetiku, obnovitelné zdroje, odpadní vody, ochranu životního prostředí a zdravý životní styl. Setkají se na něm představitelé vládních institucí a neziskových organizací se zástupci průmyslových i stavebních společností, kteří se této problematice dlouhodobě věnují. Své technologie, produkty a služby zde představí jak společnosti, působící v oblasti obnovitelných zdrojů energie; zejména v oblasti solární, větrné, geotermální, hydroenergie a bioenergie, tak společnosti, nabízející inovativní řešení v oblasti ochrany životního prostředí. Ve všech těchto oblastech mají české firmy místnímu trhu mnoho co nabídnout.

Protože všechny společnosti dnes hledají cesty vyšší efektivity svých provozů, a využití obnovitelných zdrojů taková řešení nabízí, je veletrh Sajam Ekologije i Energetike vítanou možností jak vstoupit na tento dynamicky se rozvíjející trh.

Navrhovatelem uvedeného veletrhu do programu SVV je Svaz průmyslu a dopravy. Vaše společnost se jej může zúčastnit pod záštitou CzechTrade v rámci společné účasti českých vystavovatelů. CzechTrade pověřil realizací této účasti naši společnost Integra, spol. s r.o.

Cena expozice Vaší firmy v rámci české oficiální účasti bude vycházet z požadavků na velikost plochy, složitost řešení expozice, množství použitých atypických elementů a podobně. Nabídku Vám na základě Vaší specifikace vypracujeme obratem. Výsledná cena bude zahrnovat pronájem plochy, projekt, grafický návrh, montáž a demontáž expozice, základní vybavení expozice, technické zabezpečení a spotřebu energií, povinný záznam do veletržního katalogu včetně registrace, podíl na společném zázemí, pojištění a úklid po celou dobu konání veletrhu.

Naše společnost Vám může nabídnout i zajištění letenek, ubytování, transport exponátů na veletrh a další služby.

Formulář závazné objednávky a veškeré další podrobnosti k účasti Vaší firmy na tomto veletrhu naleznete ZDE.

V případě, že máte zájem se zúčastnit, zašlete nám ji prosím vyplněnou jak e-mailem na adresuhainzova@integrapraha.cz, tak poštou. Zároveň prosím pošlete na CzechTrade přihlášku pro následné vyplacení finanční dotace, kterou naleznete na stránkách CzechTrade ZDE.

Uzávěrka přihlášek je již 15.3. 2015.

Kontaktní osoba realizátora:

Ing. Kateřina Hainzová, MBA
Obchodní a marketingová ředitelka
Tel.: +420 234 633 175
Mobil: +420 606 683 376
Fax: +420 234 633 175
E-mail: hainzova@integrapraha.cz

Integra spol. s. r.o.
Na Pankráci 30
140 00 Praha 4 - Nusle
www.integrapraha.cz

ZDROJ: SPD ČR, Integra Praha
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů