Úterý, 19. března 2024

Vyhlášena tradiční foto/video soutěž z úklidů

Organizátoři dobrovolnické úklidové akce vyhlásili letošní ročník foto/video soutěže..

Vyhlášena tradiční foto/video soutěž z úklidů

Součástí celorepublikové úklidové akce Ukliďme svět, ukliďme Česko je již tradičně také soutěž o nejlepší fotografii zachycenou při úklidu. O konečné pořadí deseti finalistů ve třech fotokategoriích rozhodne veřejnost hlasováním na facebooku akce. Vítěze kategorie Video určí odborná porota. Hodnotné ceny věnuje firma Canon.

Jako v předchozích letech, i letos mají účastníci akce Ukliďme svět, ukliďme Česko možnost zúčastnit se soutěže o nejlepší fotografii. Své příspěvky mohou zasílat do celkem čtyř kategorií - tři z nich jsou určené tradičně fotografiím na téma Umělecké foto, Kuriozita a foto Dětí/Mládeže, poslední kategorie patří krátkému videu (v délce do tří minut). Zejména Vítána jsou krátká "motivační" videa ve stylu "Proč se zúčastnit úklidové akce v jedné větě".

čísla

Díky spolupráci s firmou Canon se letos budou opět rozdělovat zajímavé ceny v podobě fotoaparátů a videokamery. Konečné pořadí v kategorii video stanoví odborná porota z firmy Canon, fotky čeká zajímavější proces. V každé ze tří fotokategorií odborníci ze sponzorské firmy vyberou 10 nejvydařenějších fotek. O jejich konečném pořadí, a o tom, kdo se stane šťastným majitelem nového fotoaparátu či tiskárny, rozhodnou příznivci Ukliďme svět, ukliďme Česko ve veřejném hlasování na facebooku akce.

Tak neváhejte a zapojte se nejen do uklízení, ale nabijte a vezměte sebou i své fotoaparáty a kamery...

Přejeme šťastnou ruku na spoušti!

Více informací a pravidla soutěže na www.uklidmecesko.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů