Úterý, 23. dubna 2024

Setkání Martina Bursíka s brněnskou veřejností

Setkání Martina Bursíka s brněnskou veřejností
Ve čtvrtek dne 28. února 2008 navštíví ministr životního prostředí a předseda Strany zelených Martin Bursík město Brno. Kromě resortního programu, který spočívá v návštěvě základní školy Kamínky v Brně-Novém Lískovci (zateplení budovy je prvním projektem města Brna podpořeným evropskou dotací v tomto programovacím období EU 2007-2013) a v účasti na semináři o možnostech získávání podpory na ekologické projekty z Operačního programu životní prostředí (na stavební fakultě VUT), se Martin Bursík v Brně setká také s širší veřejností.
 Od 16:30 do 17:30 ho mohou občané kontaktovat v informačním centru Strany zelených Zelený bod v pasáži ALFA na Poštovské ulici. V tomto informačním centru se mohou občané pravidelně každý čtvrtek odpoledne osobně setkat se svými zastupiteli za Stranu zelených. Ve čtvrtek 28. února bude kromě předsedy strany Bursíka občanům na jejich dotazy odpovídat také náměstek primátora města Brna Martin Ander.


Po skončení návštěvy informačního centra pro veřejnost se Martin Bursík zúčastní schůze základní organizace SZ Brno-střed, která je největší stranickou buňkou zelených na jižní Moravě.


*Kontakt:* Martin Ander, člen předsednictva Strany zelených, 721 566 781, _martin.ander@zeleni.cz _


Eva Rolečková, tisková mluvčí Strany zelených, 774 725 625, _eva.roleckova@zeleni.cz
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů