Čtvrtek, 18. dubna 2024

Průvodce na cesty

Průvodce na cesty
 Oblast od Sněžky po Hradec Králové a od Českého ráje po Orlické hory představuje průvodce Královéhradeckým krajem. Přehled o historii a přírodních krásách doplňuje podrobné představení jednotlivých měst, obcí a dalších turistických cílů. Vedle informací o ubytování, kulturní a sportovní nabídce zde naleznete řadu užitečných kontaktů. Součástí publikace je přehledná mapa kraje, podrobné plánky bývalých okresních měst, bohatý obrazový materiál a rejstřík. 120 x 215 mm, 136 stran. Cena výtisku je 169 Kč.
Broumovská vrchovina
Marek Podhorský
Průvodce představuje 50 vybraných turistických tras v Broumovské vrchovině, Adršpašsko-teplických skalách a na polské straně ve Stolových horách. Čtenář nalezne u každé trasy všechny důležité informace, přesný itinerář cesty, popis atraktivních míst a podrobnou mapku v měřítku 1:100 000. Součástí publikace je velice podrobná charakteristika fauny, flóry a ochrany přírody v CHKO Broumovsko a NP Góry Stolowe, přehled turistických možností a hraničních přechodů. Průvodce je doplněn 67 barevnými fotografiemi. 115 x 165 mm, 152 stran. Cena výtisku je 168 Kč.
Knihy i mapy si můžete písemně objednat na adrese:
Economia a.s., VTÚ, Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na knihy.ihned.cz, kde vám zařídí jejich zaslání na dobírku přímo z nakladatelství FREYTAG a BERNDT. Případné informace na tel. 221 732 624-5.
Členové HN klubu, kteří u knih uvedou na objednávce zákaznické číslo, obdrží 20 % slevu.
Zdroj:HN
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů