Sobota, 20. dubna 2024

Připravuje se odborná mise českých firem na vodohospodářský veletrh WATEC 2015

Připravuje se odborná mise českých firem na vodohospodářský veletrh WATEC 2015

V termínu 13. - 15. 10. 2015 se bude konat odborná mise spojená s vodohospodářským veletrhem WATEC 2015. Pro české firmy to bude vhodná příležitost pro navázání kontaktů s izraelskými partnery v daném oboru.

Zahraniční kancelář CzechTrade v Tel Avivu nabízí českým podnikatelům individuální asistenci při organizaci návštěvy a zajištění vhodných partnerů k jednání v rámci mezinárodního veletrhu WATEC v termínu 13. - 15. října 2015. Veletrh WATEC (http://watec-israel.com/) se koná pravidelně jednou za dva roky. Své partnery k jednání zde najdou firmy, které mají ve svém portfoliu zboží nebo služby spojené například s čištěním odpadních vod, úpravou pitné vody, transportem a měřením spotřeby vody, kanalizací, zařízením sloužícím k úsporám vody, alternativními vodními zdroji a dalšími podobnými obory.

Konkrétně nabízíme českým firmám

  • Registraci na veletrh a do on-line systému Chance2Meet - možnost domluvit si individuální schůzky a jednání s dalšími návštěvníky veletrhu přímo na výstavišti.
  • Logistiku - transfery z/na letiště a výstaviště, doporučení hotelů, individuální asistenci při pobytu v Izraeli.
  • 13. 10. - návštěvu veletrhu WATEC, jednání v rámci Chance2Meet, networkingový večer s izraelskými partnery spojený s občerstvením.
  • 14. 10. - organizaci individuálního jednání nebo B2B workshopu v Tel Avivu, na který pozveme potencionální obchodní partnery podle Vašeho profilu.
  • Optimalizaci nákladů - možnost rezervace ubytování za korporátní sazby ZK Tel Aviv v hotelu PRIMA Tel Aviv nebo VITAL Tel Aviv bez nutnosti garance kreditní kartou.
  • Dle domluvy další návazné individuální služby zaměřené na rozvinutí obchodních vztahů s izraelskými partnery.

Svůj pobyt v Izraeli si můžete individuálně prodloužit podle své potřeby. Do Tel Avivu létají přímo z Prahy společnosti ČSA/Smartwings, izraelské nízkonákladové UP Airlines a Wizz Air. Pro držitele českých pasů není potřeba vstupní vízum.

Bližší informace k účasti viz pozvánka v příloze, termín pro přihlášky je do 15. září 2015. V případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte prosím přímo vedoucího zahraniční kanceláře CzechTrade v Tel Avivu p. Jiří Raka, tel. +972 52 8797159, jiri.rak@czechtrade.cz.

Zpracoval kolektiv pracovníků zahraniční kanceláře CzechTrade v Tel Avivu.

Souborové přílohy

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů