Pátek, 29. března 2024

FOR ARCH připravil stovky expozic, konference, ukázky řemesel i architektonickou live show

Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH už po šestadvacáté otevře své brány desítkám tisíc návštěvníků

FOR ARCH připravil stovky expozic, konference, ukázky řemesel i architektonickou live show

Organizátoři veletrhu mají pro ty letošní připravené stovky expozic a zajímavý doprovodný program. Pro svépomocné stavebníky je přichystaný cyklus přednášek ,,STAVBA A REKONSTRUKCE SVÉPOMOCÍ" od Pavla Tesárka, zakladatele iniciativy Svépomocí.cz. Na veletrhu vytápění, alternativních zdrojů energie a vzduchotechniky FOR THERM mohou lidé navštívit přednášky o kondenzačních kotlech, rekuperaci, biomase, o tepelných čerpadlech, krbech a kamnech. V rámci letošního ročníku FOR WASTE & WATER je mimo jiné připravena rozsáhlá přednáška o recyklaci stavebních a jiných odpadů. Kromě toho mohou návštěvníci shlédnout, jak přímo v jedné z hal vzniká pod rukama architektů osm domů, dále pak soutěžní přehlídku stavebních řemesel, nebo architektonické soutěže mladých talentů Young Architect Award.

Laickou, ale i odbornou veřejnost informuje o tématech recyklace, nakládání s odpady, ale i o technologiích čištění vody už poněkolikáté veletrh FOR WASTE & WATER. Přednášky a konference se uskuteční v několika sálech. Informace o místě najdou návštěvníci ve veletržním průvodci, nebo na informačních tabulích přímo na veletrhu. Jedním z vystavovatelů bude opět Státní fond životního prostředí, který na veletrhu FOR WASTE & WATER představí svůj nový program.

10. ročník veletrhu FOR WASTE & WATER a současně probíhající veletrhy FOR ARCH, FOR THERM, FOR WOOD, BAZÉNY, SAUNY & SPA se uskuteční od 15. do 19. září 2015 v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Nyní v prodeji zvýhodněné vstupenky za 120 korun. Více informací najdete na

http://forarch.cz/sleva

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů