Sobota, 20. dubna 2024

Oslavy světového dne vody

Oslavy světového dne vody

Svaz vodního hospodářství ČR připravuje již tradičně soubor akcí k připomenutí Světového dne vody, který připadá každoročně na 22. března.

Představenstvo SVH pověřilo jejich přípravou již tradičně Sweco Hydroprojekt a.s.

Jsou opět připravována dvě významná společenská setkání:

  • V pátek 22.března 2013 se uskuteční slavnostní koncert (ČVUT - SÚZ, Masarykova kolej, Kongresový sál, Thákurova 1, 160 41 Praha 6)
  • V sobotu 23.března 2013 bude na pražském Žofíně uspořádán již 19. reprezentační ples vodohospodářů.

Obě setkání jsou připravována především pro členy Svazu vodního hospodářství a jejich vybrané obchodní partnery. Představenstvo Svazu rozhodlo nabídnout podnikatelským subjektům v oboru možnost prezentovat se při příležitosti těchto dvou společenských akcí jako partneři oslav Světového dne vody a tímto způsobem podpořit uspořádání obou tradičních akcí. Finanční podpora bude řešena formou smlouvy o reklamě s partnery oslav, což umožňuje uplatnit podporu jako nákladovou položku Vaší společnosti. Cena za zabezpečení reklamy byla stanovena jednotně částkou 63.000 Kč (+DPH, v platné výši ke dni zdanitelného plnění, s ohledem na schválenou zákonnou změnu).

Představenstvo Svazu vodního hospodářství vyzývá zájemce o partnerství oslav Světového dne vody 2013, aby kontaktovali organizátora (Ing. Miroslav Kos, CSc., MBA. (miroslav.kos@sweco.cz , tel.: 261 102 241 nebo Iva Ornová (mobil.tel.: 606 481 620, e-mail: iva.ornova@volny.cz), kteří jsou Vám připraveni zodpovědět dotazy na organizační otázky.

ZDROJ: www.sweco.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů