Úterý, 16. dubna 2024

e-Zpravodaj veletrhu ENVIBRNO, URBIS INVEST a URBIS TECHNOLOGIE 2014

Veletrhy začínají již příští týden...

e-Zpravodaj veletrhu ENVIBRNO, URBIS INVEST a URBIS TECHNOLOGIE 2014
Nová zelená úsporám a Operační program Životní prostředí
Součástí veletrhu je doprovodný program, který se bude věnovat například regionálním inovačním strategiím, podpoře podnikání, facility managementu, aktuálním dotačním titulům nebo problematice sociálního bydlení. Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR budou na Stavebních veletrzích Brno 2014 prezentovat program Nová zelená úsporám a aktuální možnosti podpory z Operačního programu Životní prostředí. Kompletní přehled doprovodného programu naleznete zde.
zmapujto
Mobilní aplikace a web www.ZmapujTo.cz přináší nástroj pro nahlášení problémů ve Vašem okolí či podnětů na zlepšení. Vaše podněty jsou automaticky přiřazovány a zasílány místním samosprávám.

Rádi bychom Vás pozvali v pátek 25.4.2014, pavilon P, sál P3 od 13:00, na prezentaci této unikátní aplikace. Vstup na prezentaci je zdarma.

Samozřejmě Vás rádi uvidíme i na našem stánku č. P094, kde Vám budeme celou dobu k dispozici pro konzultace ohledně aplikace ZmapujTo.

Více informací o projektu na www.ZmapujTo.cz.
Podpora podnikání ze Strukturálních fondů EU - zlomový rok 2014
Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest ve spolupráci s Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR organizují konferenci na aktuální téma podpory podnikání v České republice. Vedle informací o podpoře podnikání ze Strukturálních fondů EU v nadcházejícím programovém období 2014 - 2020 zde zazní také informace o podpoře pro začínající podniky, programu CzechAccelerator 2011-2014, který vysílá české start-upy za zkušenostmi do zahraničních podnikatelských inkubátorů, nebo CzechEkoSystem, který podporuje začínající podnikatele formou specializovaného poradenství. Konference koná ve středu 23. dubna od 10.30 do 14.30 hod v sále P1. Více infomrací naleznete zde.
Šternberský brownfield oceněn Evropskou komisí
Město Šternberk bude dne 23. 4. 2014 v 13:00 hod. v rámci letošního veletrhu URBIS INVEST 2014 prezentovat svoji podnikatelskou zónu, která se úspěšně rozvíjí a nabízí volné pozemky k podnikání. Projekt "Podnikatelské zóny Šternberk" byl na konci loňského roku Evropskou komisí vyhlášen národním vítězem Evropského ocenění podpory podnikání za převod brownfieldu na podnikatelskou zónu. Pozemky s nově vybudovanou infrastrukturou jsou nabízeny podnikatelům ve výrobních činnostech, průmyslu, zemědělství, administrativě nebo pro provozovny fyzických a právnických osob. Více informací zde.
Novinky a trendy vystavovatelů v předstihu
V rámci výstavních expozic budou prezentovány novinky, trendy, ale i stávající sortiment ve všech oborech stavebnictví, technického zařízení budov, environmentálních a komunálních technologií a služeb. Návštěvou získáte jedinečný komplexní přehled nejen o jednotlivých výrobcích, ale i možnost jejich srovnání. Již nyní Vás zveme na malou ochutnávku novinek vystavovatelů naleznete zde.


EnviWeb opět na veltrhu - navštivte nás, máte se na co těšit...

http://www.enviweb.cz/envibrno

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů