Úterý, 19. března 2024

Státní pozemkový úřad pořádá konferenci o pozemkových úpravách

Státní pozemkový úřad pořádá konferenci o pozemkových úpravách

Ve dnech 5. a 6. října 2016 se uskuteční XIX. Konference pozemkové úpravy. Tato tradiční konference letos proběhne pod názvem ,,Pozemkové úpravy jako nástroj adaptace na měnící se klima". Hlavním tématem konference je příprava a realizace opatření ke zmírnění negativních dopadů sucha a nedostatku vody. Konference se kromě ústřední ředitelky SPÚ Svatavy Maradové zúčastní prezident Agrární komory ČR Miroslav Toman, zástupci ministerstva zemědělství a životního prostředí a představitelé Plzeňského kraje.

Před zahájením konference bude mezi Státním pozemkovým úřadem a Akademií věd ČR podepsáno Memorandum o spolupráci při provozování webového portálu Intersucho (www.intersucho.cz).

Konferenci, kterou Státní pozemkový úřad připravuje ve spolupráci s Českomoravskou komorou pro pozemkové úpravy, proběhne pod záštitou ministra zemědělství Mariana Jurečky.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů