Úterý, 23. dubna 2024

Oslavme společně konec léta, konec žní…

Oslavme společně konec léta, konec žní…

Přijďte s námi oslavit již 6. ročník Biodožínek. I letošní druhou zářijovou neděli, 13. 9. 2009, ožije areál ekocentra Country Life v Nenačovicích u Berouna. Čeká na vás zajímavý program, spousta dobrého a zdravého jídla a pití, široký sortiment biopotravin a dalších ekologických výrobků.

Letošním hlavním bodem programu bude vystoupení legendární skupiny Spirituál kvintet, která představuje záruku kvalitního hudebního zážitku. V přednáškovém sále na vás čeká řada zajímavých přednášek a filmů – vše v duchu zdravého životního stylu a ekologie. Budou promítány filmy – Architekt odpadu a Home - propagující myšlenku trvale udržitelného rozvoje a bojující o záchranu naší planety.

I letos jsme pamatovali na nejmenší návštěvníky. Je připravena řada dětských her a soutěží, kde bude zábavnou formou zpracována ekologická tematika. Pohádkové loutkové představení Ivety Duškové a Petry Bílkové „Dva kvamarádi“ potěší malé i dospělé diváky. Můžete se těšit na vystoupení dětí z waldorfské školy v Jinonicích.

Prostřednictvím exkurzí budete mít jedinečnou příležitost zjistit, jak funguje ekofarma a biopekárna, které jsou součástí ekocentra Country Life. Možná dostanete chuť i na něco z širokého sortimentu produktů našeho velkoobchodu a ve vzorkové prodejně Archa si je za „dožínkové ceny“ nakoupíte. Připravena bude i bohatá biotombola.

Pokud se chcete trochu pozastavit v dnešním uspěchaném světě a připomenout si, co vlastně znamenaly dožínky pro naše předky, neměli byste na letošních oslavách konce léta rozhodně chybět. Přijeďte za námi do Nenačovic třeba na kole!

Více na www.biodozinky.cz

Kontaktní informace:

BcA. Anna Hejnová, marketing, Tel. 311 712 424, hejnova@countrylife.cz

 

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů