MLOK - mobilní likvidace odpadních kapalin
Přidat EnviWeb k oblíbeným odkazům
RSS kanályMobilní verze EnviWeb.cz

Diskuze ke článku Recenze Sony Ericsson J10i Elm - Namakanej ekolog

Recenze Sony Ericsson J10i Elm - Namakanej ekologRecenze Sony Ericsson J10i Elm - Namakanej ekolog
25.4.2010  | Ekologické mobily
Již pár týdnů se na našem trhu prodává Sony Ericsson J10i Elm. Zvrátí špatnou cestu švédsko-japonského výrobce, nebo nespojí za pozornost?J10i je dalším zástupcem ekologické řady Green Heart a můžete tedy od něj čekat šetrnost k životnímu pr...

Re: Recenze Sony Ericsson J10i Elm - Namakanej ekolog

Zdravím všechny. Předem se omlouvám za možná hloupý dotaz, ale může mi někdo jednoduše !!! (vždycky mi tyhle věci řešil manžel a ten je teď dlouhodobě pryč, tak musím nějak sama) poradit, jak dostanu kontakty ze SIM do telefonu? Mám samozřejmě ELMíka (jinak absolutní spokojenost...) Díky předem
Andrea
vloženo: 13.03.2012 16:35     vložil: Andreax Reagovat 

Zdravim, s telefonem jsem naprosto spokojen, jen se mi občas stane, že se sekne a musim počkat pár minut než rozmrzne. Nestalo se vám to taky někomu? A nebo čím by to mohlo být, nevíte někdo? Díky
vloženo: 30.03.2011 20:39     vložil: Tomáš Novákx Reagovat 

Musim reagovat do vašich příspěvku.Myslím si že. cena neodpovída výbavě.Před ním jsem měl cyber shot a ten byl vybaven perfektne.Krytka na fotaku chybí,což je dost velký problem,pokud tento telefon používate v terénu jako ja.Dnes jsem byl telefon reklamovat po jednom dnu provozu,jelikož zadní plastová krytka baterie pří vymačkávání čísel"lupe".Na prodejně vyzkoušely jiné tel.a oni to dělali všechny,tak že čekám na další zásilku a snad ni ho vymění.Mimochodem,myslím si že při nekolikátém otevření a znovu zavření krytu se problem bude opakovat.Jilikož jsem fanda této značky a až na jedinou vyjímku jsem mě vždycky SE musí konstatovat že elm je nepodarok.
vloženo: 08.11.2010 22:55     vložil: Jiří Tomášekx Reagovat 

Dnes mne prisel od Vodafonu Elm J10i2. Stejna vybava jak dostal autor clanku. Resil jsem stahovani fotek. Mohl jsem si nastavit prenos po domaci WIFI, ale napadlo mne pouzit komunikacni kabel od SE750i, kterou jse v minulosti pouzival. A hle, po pripojeni kabelu do USB telefon zahlasil velkokapacitni prenos a nutnost automatickeho resetu. Po najeti po resetu se Elm prihlasil jako dalsi disk a daly se fotky z pametove karty (mimochodem take nebyla soucasti dodavky) pekne kopirovat vsechny ulozene fotky v adresari DCIM. Po SW odpojeni USB na komplu opet Elm udelal dalsi reset, coz mne dost prekvapilo.
Jinak fotak je dle mych predstav, prokousavam se podrobnym navodem, ktery jsem si stahnul na WEBu podpory CZ SE. Ten slavnej navod kterej dodali na jednom papire A3 totiz nestoji za nic :(
Tak tolik moje postrehy s prvniho osahani SE Elm
vloženo: 12.08.2010 23:28     vložil: Zdenekx Reagovat 

Re: Re: Recenze Sony Ericsson J10i Elm - Namakanej ekolog

Musím reagovat na nedostatečnost návodu v SE Elm je tam podrobný,ale přímo v telefonu v nastavení.Zdravim
vloženo: 12.09.2010 22:33     vložil: bakomax Reagovat 

Předně mi přijde pitomé, že zatímco všechny ostatní telefony mají rychleé vytáčení podržením 1-9, tady se tím pojmem rozumí, že si na seznam v hlubinách menu mohou tato čísla přiřadit, ovšem klávesy 1-9 nadále (podržením) servírují telefonní seznam otevřený na nějakém písmeni (podržíte 9... otevře se první jméno začínající na W a listuj si dál...)

Krom toho jakýkoliv pokus o personalizaci menu přiřazením něčeho pod výběrovou klávesu končí hláškou "nelze pokračovat". Bez bližšího upřesnění.

Zato každý start nabídne formátování karty... které ovšem bez PIN2 neprojde.
vloženo: 17.06.2010 17:01     vložil: iwox Reagovat 

Re: Re: Recenze Sony Ericsson J10i Elm - Namakanej ekolog

Myslím, že tvůj problém vyřeší nastavení rychlého vytáčení(vstup do adresáře, na položce "NOVÝ KONTAKT" dej možnosti a pak "rychlé vytáčení"), kde se dá na sonyericssonech přiřadit číslo k rychlým klávesám a zmáčkneš "9" a volat a máš po problému. Alespoň u SE K790i to takhle je.
vloženo: 22.06.2010 13:30     vložil: SANx Reagovat 

EnviWeb s.r.o. neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků, diskuse nemoderuje ani nerediguje. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. EnviWeb s.r.o. si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, a to zejména takové, které odporují dobrým mravům, porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno serveru nebo obsahují neplacenou reklamu. Diskuse NEJSOU určeny pro dotazy na autory článků nebo redaktory EnviWebu.

Search
Zveme Vás na akci
Nelegální skládky v České republice

-

nahlášené

-

reportéři

trashout.me
trashout.me tree
Fandíme EnviWebu
Výrobky a služby pro životní prostředí
Výrobky a služby pro životní prostředí
Partnerské časopisy
<< Předchozí Následující >>

Úsportá sprcha Ecoxygen

RSS

Doporučujeme: Ekologove.cz - ekologie v každodenní praxi, EnviMarket.cz - nabídka výrobků a služeb, EkoZbozi.cz - výrobky šetrné k životnímu prostředí, Nazeleno.cz - úspory energie, Inspirace v bydlení, Cena elektřiny

Enviweb s.r.o. využívá zpravodajství ČTK, jehož obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti,a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.
Copyright (2008) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena. Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.
Toplist