Pátek, 29. března 2024

Certifikáty pro Eni Česká republika

Certifikáty pro Eni Česká republika

Nezávislá certifikační a inspekční společnost Bureau Veritas Czech Republic udělila společnosti Eni Česká republika certifikáty systému managementu kvality, bezpečnosti práce a životního prostředí podle standardů ISO 9001, ISO 14001 a OHSAS 18001.

Tyto certifikáty jsou udělovány na základě auditu u hodnocených firem a Eni je získala za individuální a kvalitní řešení pro velkoodběratele i koncové spotřebitele v České republice i v zahraničí prostřednictvím nabízených ropných produktů, speciálních chemikálií a s tím spojeným zákaznickým servisem a technickým poradenstvím.

Ocenění podle těchto mezinárodně uznávaných norem je pro každou certifikovanou firmu významným uznáním i pobídkou pro její další rozvoj.

Udělený certifikát - za předpokladu následného uspokojivého udržování funkčnosti systému managementu - platí po tři roky do 17. ledna 2015.

Společnost Eni jako jedna z prvních zahraničních petrolejářských společností zahájila svou působnost na území tehdejšího Československa a v srpnu roku 1991 došlo k zapsání obchodní firmy Agip Československo, a.s. do obchodního rejstříku. Společnost byla zaměřena zejména na výstavbu nových a rekonstrukci zakoupených čerpacích stanic pohonných hmot. Jako součást celosvětového koncernu Eni S.p.A. v České republice zaměstnává přibližně 100 zaměstnanců.

Společnost Bureau Veritas Czech Republic, spol. s r.o. je součástí mezinárodní skupiny Bureau Veritas, která je lídrem celosvětového certifikačního trhu a poskytuje komplexní služby v oblastech kvality, hygieny, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci, životního prostředí a společenské odpovědnosti. Na území České republiky je zastoupena již přes 100 let a zaměstnává více než 100 profesionálů.

certifikace

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů