Pátek, 29. března 2024

Novinka: ekologické hračky na Ekozboží.cz!

Hledáte pro děti zajímavou hračku, se kterou se i něco naučí?

Novinka: ekologické hračky na Ekozboží.cz!

Hračky z EKOzboží.cz budou mít zaručeně úspěch! V nově otevřené nabídce hraček na vás čekají solární stavebnice - technická novinka, která podporuje dětskou tvořivost!

Solární roboti pro malé i velké

hračkaStavebnice lákají všechny děti - a co teprve, když postavený model "obživne"? Solární modely od firmy Naitech to dokážou! Ze solární stavebnice 6 v 1 lze postavit hned šest funkčních modelů (auto, letadlo, motorový člun, vznášedlo, větrná turbína a robotické štěně), které se dají na světle do pohybu! Se stavebnicí se snadno naučí zacházet děti od předškolního věku - a navíc se nenásilně učí, jak funguje solární energie.

stavebniceStarší děti a hravé dospělé potěší solární sada Transformers 3 v 1. Z této technicky náročnější stavebnice sestavíte robota, tank nebo bojového škorpióna. Modely fungují nejen na slunci, ale i za umělého osvětlení (kromě LED diod) - zábava na spoustu hodin!

Dárky z Ekozboží

Kromě hraček najdete na ekozboží.cz i celou řadu praktických dárků, kterými můžete potěšit své blízké nebo třeba sami sebe.

britaMáte rádi dobrou kávu? Kvalitní čaj? A kazí vám jejich chuť tvrdá, nedobrá voda? Pomůže vám filtrační konvice! Ekozboží vám přináší nabídku tří největších výrobců (Aquaphor, Brita a Dewberry) - designové filtrační konvice a příslušenství ve výhodných sadách.

greenpanNebo si potrpíte spíš na dobrou kuchyni? Pak si určitě vyberete z nádobí Greenpan. Ekologické pánve, hrnce a pečicí formy Green Pan jsou z recyklovaných materiálů, zdravotně nezávadné a hlavně - nabízí možnost smažení a pečení bez tuku!

Vyzkoušejte novinky pro spokojenější ekologický život!

ekozboží

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů