Čtvrtek, 28. března 2024

NOVÁ ekologická a komfortní obytná loď Le Boat 1500 Series k pronájmu na vodních cestách Evropy

Ekologická, elegantní a sexy - nový typ lodi Le Boat 1500 Series se bude plavit po evropských kanálech v roce 2011.

NOVÁ ekologická a komfortní obytná loď Le Boat 1500 Series k pronájmu na vodních cestách Evropy

Společnost Le Boat, která je součástí TUI Marine, lodního oddělení a specializovaného sektoru cestovní kanceláře TUI Travel Plc, představuje novou obytnou loď Le Boat 1500 Series, luxusní flotilu ekologicky šetrných a lehce ovladatelných plavidel pro volný čas. Tento exkluzivní typ loďí společnosti Le Boat byl postaven světově známou lodní společností Groupe Bénéteau.
jachtaLoď Le Boat 1500 Series zcela změní pohled na dovolenou na obytné lodi. Tyto tři modely lodí (8+, 6+, 4+) se mohou pochlubit celou řadou nových technických prvků, jejich vybavení je revoluční. Na této lodi si vychutnáte luxusní a ekologicky šetrnou dovolenou a poplujete po nekrásnějších evropských řekách a vodních kanálech.
NOVÁ HYBRIDNÍ TECHNOLOGIE zaručuje změnu do budoucna
Loď Le Boat 1500 Series umožňuje plavbu s konvenčním dieslovým motorem nebo se zcela tichým elektrickým pohonem bez splodin a spotřeby nafty, tyto hybridní motory pomáhají chránit evropské vodní cety od nadměrného znečištění.

Každá loď disponuje šesti solárními panely. Vyrobená zelená energie se ukládá do baterií vyrobených společností Valence Technology, a které umožňují plavbu na elektrický pohon i při oblačnosti.

NOVÉ OVLÁDÁNÍ LODI JOYSTICKEM učinilo z Le Boat 1500 Series nejsnáze ovladatelnou loď
Nová Le Boat 1500 Series loď se stane bezesporu nejjednodušeji řiditelnou a manévrovatelnou lodí na vodních cestách, a to díky převratném ovládání lodi joystickem a POD drive systému řízení, při kterém již není třeba kormidlo. Le Boat je první společností, která zavedla tento systém na vnitrozemské pronajímané lodě na evropských vodních cestách.
Le Boat joystick
NOVÝ LUXUSNÍ INTERIÉR - přichází návrháři lodí
Ze všech modelů lodí flotily Le Boat o rozměrech trupu 14.97 m x 4.65 m je nová Le Boat 1500 Series nejluxusnější a nejprostornější, cílem je poskytnout komfort jako doma. Každá kajuta je vybavena plochou obrazovkou, privátní koupelnou a individuální klimatizací. Kabiny poskytují dvě flexibilně umístěná lůžka s možností přistýlky pro dítě. Všechny postele jsou standardně velké s matracemi pro maximální pohodlí.

Prostorný salón pojme všechny cestující a poskytuje přímý vstup na přední palubu. V případě potřeby je zde k dispozici i rozkládací křeslo, kde se může vyspat jedna osoba navíc. Otevřená lodní kuchyně spojená se salónem je vybavená velkou lednicí a mrazákem s výrobníkem ledu a troubou, vše je navrženo pro co největší pohodlí všech osob na palubě. Velká okna od podlahy až ke stropu budou salón prosvětlovat, opticky zvětšovat a poskytnou navíc panoramatické výhledy. Velká horní paluba (flybridge) poskytne dostatek křesel a zastínění, stejně jako plynový gril, barovou lednici a venkovní umyvadlo se sprchou.
Nová loď Le Boat 1500 Series bude k dispozici v několika velikostech ve Francii, Německu a Itálii již v roce 2011. Prvních 50 lodí se připojí k flotile Le Boat na začátku sezóny 2011 a další se k zelené flotile budou postupně připojovat v dalších letech, Le Boat začíná budovat ekologičtější a čistčí flotilu lodí.
Modely nové lodi Le Boat 1500 Series:
Le Boat 15-02: 2 luxusní a stejně velké kajuty, každá s přistýlkou pro dítě a se sezením pro 4+3 osoby.
Le Boat 15-03A: 3 luxusní a stejně velké kajuty, každá s přistýlkou pro dítě a s privátní koupelnou, kapacita 6+4 osoby.
Le Boat 15-03 B: 1 větší kajuta s přistýlkou pro dítě a 2 menší kajuty, každá s privátní koupelnou, kapacita 6+2 osoby.
Le Boat 15-04: 4 luxusní a stejně velké kajuty, každá s privátní koupelnou, kapacita 8+1 osoby.
Fotografie a další informace vám poskytne:
Katja Meinken-Wiedemann
Tel.: +49 (0) 6101 55 791 544
E-mail: meinken-wiedemann@leboat.de

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů