Pátek, 19. dubna 2024

Oznámení o konání konference

Oznámení o konání konference

Vážení kolegové,

Ministerstvo životního prostředí ve spolupráci s Univerzitou Pardubice, Univerzitou J. E. Purkyně v Ústí nad Labem, Masarykovou univerzitou v Brně, Vysokou školou ekonomickou v Praze, Českou zemědělskou univerzitou v Praze a firmami KAST, spol. s r.o. a RETON systém s.r.o. připravuje mezinárodní vědeckou konferenci zaměřenou na problematiku účetnictví a reportingu udržitelného rozvoje

"Účetnictví a reporting udržitelného rozvoje na mikroekonomické a makroekonomické úrovni".

Konference se uskuteční ve dnech 19.-21. května 2008 v Brně v prostorách Výstaviště jako doprovodná konference Ekologických veletrhů Brno, tj. společného mezinárodního veletrhu techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí ENVIBRNO a mezinárodní výstavy vodovodů a kanalizací VOD-KA.

V rámci této mezinárodní konference mohou účastníci na volnou vstupenku navštívit zahájení společného mezinárodního veletrhu ENVIBRNO a mezinárodní výstavy VOD-KA a jejich další doprovodné programy.

Konference je organizována bez vložného. Jednací jazyk je čeština a angličtina.

V současné době je formulován program této konference. Pokud budete chtít prezentovat své zkušenosti v dané oblasti, zašlete, prosím, do 31. ledna 2008 na níže uvedenou adresu abstrakt příspěvku.

Plný příspěvek do sborníku bude třeba zaslat do 31. března 2008. Příspěvky zasílejte v českém a anglickém jazyce.

Srdečně Vás zveme a těšíme se na setkání na této mezinárodní konferenci.

Ministerstvo životního prostředí ČR
odbor ekonomiky životního prostředí
Vršovická 65
110 10 Praha 10
e-mail: alena_krejcova@env.cz

Dear Colleagues,

The Ministry of Environment of the Czech Republic together with the University of Pardubice, the Jan Evangelista Purkyně University in Usti nad Labem, the Masaryk University in Brno, the University of Economics in Prague, the Czech University of Life Sciences in Prague and the company KAST, spol. s r.o. and RETON system s.r.o. would like to invite you to the international scientific conference

"Sustainability Accounting and Reporting on Micro-economical and Macro-economical Level".

The conference will be held between the 19th and 21st of May 2008 at the Trade Fairs Centre in Brno. The conference will be a part of the Ecological Fairs Brno. The fairs consist of the International Environmental Fair ENVIBRNO and the International Water Management Exhibition VODOVODY-KANALIZACE (VOD-KA).

Within the framework of this international conference you will have the opportunity to visit the opening session of the international fairs and international exhibitions and many other workshops.

The whole conference is free of charge and will be held in Czech and in English.

The detailed programme of the conference is under preparation. If you are interested in presenting your paper at the conference, please, send the abstract of your presentation to the address below, together with your requirements for accommodation, until the 31st of January 2008.

In case that your abstract is accepted, you will be kindly asked to send the whole paper until the 31st of March 2008.

Best regards,

The Ministry of the Environment of the Czech Republic
The Department of Environmental Economics
Vršovická 65
110 10 Prague 10
The Czech Republic
e-mail: alena_krejcova@env.cz

Zdroj:MŽP
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů