Čtvrtek, 25. dubna 2024

Mugen Honda Insight - Tuning pre ekologický Insight!

Mugen Honda Insight - Tuning pre ekologický Insight!
V budúcnosti sa čoraz viac budeme stretávať s tuningom ekologických vozidiel. Prvou lastovičkou bol americký Tesla Roadster, ktorý upravil nemecký Brabus. Teraz prichádza oficiálny úpravca vozidiel s logom Honda, Mugen s podobnou myšlienkou a „vyladil“  Hondu Insight. Mugen Honda Insight prináša pre Insight športový balík úprav, výnimkou sú len mechanické časti a elektrická sústava, ktoré ostali nedotknuté.

Mugen Honda Insight - Tuning pre ekologický Insight! Mugen Honda Insight - Tuning pre ekologický Insight! Mugen Honda Insight - Tuning pre ekologický Insight!


Mugen Honda Insight je vylepšený aerodynamický kitom, ktorý sa skladá z upravenej prednej masky, zmeneného predného nárazníka, prahových nástavcov, zadného mohutného prítlačného krídla a difúzoru. Všetky uvedené diely slúžia na zlepšenie vzhľadu  vozidla a zlepšujú jeho aerodynamické vlastnosti a prispievajú k zníženiu spotreby paliva. Mugen išiel tak ďaleko, že upravil so zreteľom na čo najpriaznivejšie obtekanie vzduchu aj koncovku výfuku. ku výfuku.

Súčasťou športového kitu  Mugen Honda Insight sú aj nové kolesá, ktoré sa dodávajú vo veľkosti 15 a 16 palcov. Podvozok má zníženú svetlú výšku o 20 mm použitím nových športových pružín a tlmičov. Z ďalšieho príslušenstva si zaslúži pozornosť systém i-TCMS (intelligent-Tire Condition Monitoring Systém) a hliníkové pedále.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů