Středa, 24. dubna 2024

Fleet Management 2011: Úspory a efektivní řešení v hlavní roli!

Fleet Management 2011: Úspory a efektivní řešení v hlavní roli!

Hledání úspor a efektivních řešení jsou v současné době dvě klíčové otázky pro management řady českých firem. Z objektivních průzkumů vyplývá, že existuje potenciál minimálně 10% úspory na celkových ročních nákladech v řízení vozových parků, a to u naprosté většiny českých firem.
Odpovědi na tyto a další otázky hledá již 9. ročník odborné konference Fleet Management 2011, která proběhne 28. 4. 2011 v prostorách TOP Hotelu Praha.

V rámci programu se o své zkušenosti podělí přední ekonomové a součástí nabitého programu bude také kulatý stůl finančních ředitelů, kteří rozhodují o finálních investicích ve správě vozových parků svých firem. Cílem konference je předat inspiraci a objektivní podklady pro výběr vhodných vozů tak, aby bylo jejich užívání pro firmy co nejvýhodnější. Účastníci konference se mimo jiné seznámí s exkluzivními závěry analýzy TCO 2011. Total Cost of Ownership představují nejobjektivnější a nejkomplexnější ukazatel ekonomiky provozování firemních vozových parků.

Organizátorem konference Fleet Management 2011 je společnost Blue Events ve spolupráci s Českou Asociací Fleet Managementu a Fleet Partners, v roli odborného garanta. Akci podpořila řada významných firem v čele se zlatými partnery - společnostmi 3M Česko a SPYRON.
Podrobnější informace o akci Fleet Management 2011 a jeho programu jsou k dispozici na www.fleetmanagement.cz.

Zdroj: www.ifleet.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů