Pátek, 19. dubna 2024

E.ON nabízí živnostníkům i firmám slevy na dodávky Mercedes a domácí plnicí stanice na CNG

E.ON nabízí živnostníkům i firmám slevy na dodávky Mercedes a domácí plnicí stanice na CNG
Dodávkové automobily Mercedes Sprinter NGT na stlačený zemní plyn (CNG) se slevou a k tomu domácí plničky zdarma. Energetická společnost E.ON pokračuje v nabídce výhodných produktů pro své zákazníky. Zakoupení dodávkového Mercedesu typu Vito E-CELL v rámci balíčku od E.ON tak zákazník nejen ušetří při koupi, ale podstatně zefektivní svoje náklady na provoz. Úspora palivových nákladů totiž činí až padesát procent.
V praxi to znamená, že zákazník koupí auta dostane od společnosti E.ON do užívání domácí plničku CNG od výrobce Motor-Jikov zdarma, a to včetně montáže a vybudování rozvodů. Plnička zůstává po celou dobu životnosti v majetku E.ON, který hradí veškeré provozní náklady související se servisem, provozem a opravami zařízení. Zákazník hradí pouze cenu odebraného CNG, a může tak jen jezdit a tankovat komfortně přímo v místě svého podnikání či bydliště aniž by byl závislý na síti veřejných plnicích stanic.
"Na první pohled možná nedává smysl, proč se energetická společnost zabývá mobilitou. Toto téma však velmi dobře zapadá do konceptu v oblasti energetické efektivity. Náš zákazník má účet za energie ve svých rukou a my mu pomáháme dosáhnout efektivního řešení,"vysvětlil předseda představenstva E.ON Czech Holding Michael Fehn. "Efektivita v našem chápání znamená poskytování poradenství, vývoj nových produktů a hospodárné využívání energií," dodal Michael Fehn.
Stlačený zemní plyn (CNG) je v současnosti nejbezpečnějším pohonným médiem. Díky tomu, že je lehčí než vzduch, se volně rozptyluje a navíc jeho zápalná teplota je například oproti benzínu dvojnásobná. Energetická společnost E.ON navíc od 1. března 2011 dodává do svých plnících stanic stlačený zemní plyn s dvacetiprocentní příměsí bioplynu a stala se tak historicky první dodavatelem CNG v České republice, který k takovému kroku přistoupil. "Jde nám o to, abychom ještě více podpořili ekologické benefity plynoucí z využívání CNG v dopravě," uzavřel předseda představenstva E.ON Czech Holding.
V oblasti elektromobility, kterou vnímá společnost E.ON jako součást "chytrého automobilismu" byly nedávno představeny inovativní produktové balíčky sestávající z dodávky eko energie a výhodné koupě elektroskútru E.ON e-max. Také v testování vozů na elektrický pohon chystá E.ON další novinky. Ve spolupráci s Mercedes-Benz plánuje zařazení nového unikátního elektromobilu nákladního typu Vito E-CELL v nejbližších týdnech do svého vozového parku.
ZDROJ:http://eon.energieplus.cz
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů