Čtvrtek, 28. března 2024

e-Zpravodaj veletrhu WATENVI 2011

Veletrh začíná už za týden...

e-Zpravodaj veletrhu WATENVI 2011

Vystavovatelé a doprovodný program opět v pavilonu P


Letošní ročník Mezinárodního vodohospodářského a ekologického veletrhu WATENVI se uskuteční na brněnském výstavišti od 24. do 26. května 2011 v prostorách moderního pavilonu P. Odborný veletrh WATENVI zahrnuje dva veletržní projekty Mezinárodní vodohospodářskou výstavu Vodovody-Kanalizace, jejíž pořadatelem je Sdružení oboru vodovodů a kanalizací České republiky, a Mezinárodní veletrh techniky pro tvorbu a ochranu životního prostředí Envibrno.

Zlatá medaile WATENVI 2011


Máte špičkový výrobek? Světovou novinku? Nebo energeticky úsporné řešení? Přihlaste svůj exponát do soutěže o Zlaté medaile! V rámci soutěže budou Vaše nominované exponáty viditelně označeny přímo na Vaší expozici, máte tak jedinečnou šanci, jak přilákat více návštěvníků na Váš stánek. Navíc nominovaným exponátům budeme věnovat výraznou pozornost v rámci PR veletrhu WATENVI. Máte tak jedinečnou možnost zvýšit svoji publicitu. Už i nominací na Zlaté medaile získáváte doporučení Vašich výrobků odbornou komisí pro Vaše zákazníky!
Více informací zde.


Ochrana před povodněmi Brno 2011


Součástí odborného doprovodného programu budou také světově unikátní praktické ukázky protipovodňových opatření, ve speciálním bazénu před pavilonem Z. Jejich součástí jsou také tematické workshopy pro odborné skupiny návštěvníků. Celá expozice tvoří jedinečný celek, který není k vidění nikde jinde na světě.
Více informací zde.

Novinky a trendy jako na dlani


Veletrh WATENVI je opět největší přehlídkou nejnovějších technologických postupů, materiálů, výrobků a služeb ve vodním a odpadovém hospodářství. Tato koncentrace výrobců v jednom čase a místě umožňuje porovnat konkurenční produkty a získat potřebné informace přímo od odborníků. Chcete již dnes vědět, co bude na veletrhu zajímavého? Navštivte stránky www.watenvi.cz.

Chcete si zjednodušit vstup na veletrh? A navíc i ušetřit?


Využijte on-line registrace na internetu! Usnadníte si nejen vstup na veletrh, ale navíc získáte i vstupenku za zvýhodněnou cenu! Po vyplnění několika identifikačních otázek Vám bude zasláno elektronické potvrzení registrace. Po jeho předložení na registračních místech při vstupu do areálu výstaviště bude vyměněno za plnohodnotnou vstupenku. Registrovat se můžete zde.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů