Pátek, 29. března 2024

Zpravodaj veletrhu URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO

Začíná již dnes na brněnském výstavišti!

Zpravodaj veletrhu URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO
Ochrana životního prostředí, komunální technika a investiční příležitosti
Novinky a trendy v oborech komunálních a environmentálních technologií a služeb, regionální inovační strategie a rozvojové plány jednotlivých regionů v kontextu aktuálních potřeb veřejné sféry představí vystavovatelů odborných veletrhů URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO, které se konají od 24. do 27. dubna na brněnském výstavišti.
Bohatý doprovodný program
Nedílnou součástí veletrhů je odborný doprovodný program veletrhu, který je připraven ve spolupráci s odbornými asociacemi. Věnuje se aktuální problematice vodního a odpadového hospodářství, aktuálním podporám podnikání v regionech, inovace a technologie v rozvoji regionů, nebo dalším složkám ochrany životního prostředí. Tradiční součástí je také Kongres starostů a primátorů ČR nebo Ochrana před povodněmi 2012. Kompletní verzi doprovodného programu naleznete zde.
Seminář Využití metodiky USV
pro snižování produkce odpadů
Seminář je zaměřen na představení metodiky "Vstupního hodnocení udržitelné spotřeby a výroby" (USV) jako nástroje pro snižování produkce odpadu a realizaci dalších aktivit s cílem minimalizovat negativní dopady činnosti podniku na životní prostředí. Součástí prezentace bude představení projektu "Programová podpora vstupního hodnocení udržitelné spotřeby a výroby v ČR", v rámci něhož mohou podniky získat dotaci z Revolvingového fondu Ministerstva životního prostředí. Tímto tématem vás 25. dubna v čase od 13 do 14 hodin v Kongresové hale, sál A, provede občanské sdružení EMPRESS. Více informací zde.
SITA CZ: Odpovědné řešení
produkce odpadů
Jak zvýšit konkurenceschopnost malých a středních podniků? Projekty udržitelné spotřeby a výroby. PORADÍME VÁM. Naši specialisté bezplatně prověří potenciál úspor v podniku. Zajistíme realizaci inovačních projektů včetně způsobu financování.
VÍCE INFORMACÍ - PAVILON A2, výstavní expozice č. 29 - SITA CZ a.s. Více informací naleznete na www.sita.cz
Novinky ze světa komunální techniky
V rámci veletrhu URBIS TECHNOLOGIE se představí také firmy Bel - Czech TRADE a NIPASS. Firma Bel - Czech TRADE představí na veletrhu 2 typy traktorů Belarus. Malotraktor Belarus 320.4 (36K) s čelním nakladačem NAR 80 a podkopem DG 200R a Traktor Belarus 321 (36K) s mulčovačem TL 160, bez kabiny. Společnost NIPASS působí v oboru výfukových systémů a komunálních nástaveb. Provádí výrobu montáž a servis komunálních nástaveb, natahovacích rámů a multifunkčních variabilních nástaveb na natahovacích rámech jako jsou jeřáby, kropící a fekální nástavby, cisterny na mléko, oleje a jiné potraviny, cisterny na PHM atd. Více informací o vystavovatelích naleznete zde.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů