Středa, 24. dubna 2024

Ekologicky šetrná Residence Belgická

Ekologicky šetrná Residence Belgická

Ministersvo životního prosředí ČR ocenilo tento měsíc Rezidence Belgická k životnímu a udělilo ji licenci k používání ekoznačky ČR „Ekologicky šetrná služba“ a ekoznačky EU „Květina“ v kaegorii „Turistické ubytovací služby“.

Rezidence Belgická se nachází na pražských Vinohradech v blízkosti Náměstí Míru. Klasická Art Nouveau budova v uklidňujícím feng-shui stylu nabízí 30 stylových luxusních bytů renovovaných architektkou Barborou Škorpilovou. Vzhledem ke své velikosti a povaze nabízí svým hostům nadstandardní a osobní přístup.

MaMaison Hotels & Apartments, dceřinná společnost ORCO group, investora, developera, správce fondu a nemovitostí, do jehož portfolia rezidence spadá, investuje do rozvoje a údržby zančné prostředky, nově byl zrekonstruován meeting room, který je hostům zdarma k dispozici pro obchodní schůzky či setkání s přáteli, a biliard room pro volný čas. Apartmány jsou vzhledem k povaze ubytování vybaveny moderní kuchyňkou. Restaurace, která zde z tohoto důvodu není, je plně nahrazena pokojovými kuchyňskými kouty, profesionálním pokojovým servisem či donáškovou službou. Klientům je k dispozici zdarma připojení k internetu, v lobby připojením WI-FI a v jednotlivých bytech pak prostřednictvím ADSL. Residence navíc umožňuje 24 hodinový přístup do fitness centra či sauny nebo neomezené využívání klubu v partnerské Residenci Americká, vzdáleného pouze pár desítek metrů, který nabízí mimo jiné i bazén.

Klientelu tvoří převážně anglicky mluvící národnosti, které využívají zaměření rezidence na dlouhodobější pobyty. Jdee převážně o zástupce zahraničních firem, kteří jsou zde ubytovaní do doby, než skončí jejich poslání zde či než si pořídí ubytování vlastní.

Zdroj:HN
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů