Středa, 24. dubna 2024

Top Filantrop 2010 startuje

Top Filantrop 2010 startuje

Koncem srpna odstartoval již 7. ročník soutěže Top Filantrop, mezinárodní ceny Byznysu pro společnost za společenskou odpovědnost. Od tohoto dne se mohou všichni zájemci o účast v soutěži hlásit prostřednictvím on-line formuláře na www.byznysprospolecnost.cz.

Nově přibyla kategorie, do které mohou firmy přihlašovat svoje projekty z oblasti ochrany životního prostředí, díky spolupráci s britskou organizací Business in the Community se vítězové kategorie za odpovědné zapojování zaměstnanců formou firemního dobrovolnictví dostanou do mezinárodní soutěže Evropská cena za firemní dobrovolnictví 2011 a další novinkou je zapojení veřejnosti do hlasování o Osobnosti roku 2010, které proběhne ve spolupráci s Aktualne.cz. Vzhledem k tomu, že celý obchodní svět ovlivnila krize, bude zajímavé sledovat, jak se to projeví i v čerstvě reportovaných datech od firem."

Top Filantrop se věnuje komplexnímu hodnocení veřejně prospěšných aktivit firem. Soutěž oceňuje a uznává takové firmy, které ukazují inovaci, kreativitu a trvalé odhodlání ke společenské odpovědnosti. Účast v soutěži je otevřena všem společnostem. Rozhodující je především kvalita a efektivita projektu, nikoliv velikost firmy nebo samotná výše finanční podpory.

Zdroj:Marketing & Media
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů