Pátek, 29. března 2024

Nové knihy - Úspory energie v domě

K tomu, abychom šetřili energii, nás může vést mnoho důvodů.
Nové knihy - Úspory energie v domě

KAREL SRDEČNÝ, FRANTIŠEK MACHOLDA

K tomu, abychom šetřili energii, nás může vést mnoho důvodů. Nemusí jít v první řadě vždy o peníze. Můžeme chtít například snížit svou závislost na dodavateli paliva nebo udělat něco pro životní prostředí. Úspory energie jsou často spojeny s rekonstrukcí domu, takže mohou přinést i zvýšení komfortu nebo úrovně bydlení. Protože však energie nikdy není zadarmo, čekáme od úspor energie i úspory finanční. Kniha nakladatelství Grada Publishing poradí, jak nejlépe a nejefektivněji ušetřit za energie související s bydlením v rodinných domech a bytech. Autoři podrobně analyzují, kolik peněz stojí vytápění, ohřev vody, provoz domácnosti apod. pro různé typy bytů a domů a navrhují opatření ke snížení ztrát.

Rozsah: 112 stran, cena výtisku je 99 Kč. Objednací kód knihy: 00975

Publikaci si lze písemně objednat na adrese ECONOMIA, a.s., VTÚ Dobrovského 25, 170 55 Praha 7, e-mail: dagmar.suchmova@economia.cz, nebo na internetové adrese http//knihy.ihned.cz, kde vám zařídí jejich zaslání na dobírku z nakladatelství.

Členové ECONOMIA Benefitklubu, kteří u publikace uvedou na objednávce číslo své klubové karty a kód knihy, obdrží 30% slevu.

Zdroj:Technik
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů