Čtvrtek, 28. března 2024

Jak ušetřit za energie poradí Aqua-therm Nitra

Jak ušetřit za energie poradí Aqua-therm Nitra

Veletrh Aqua-therm se již dostal do všeobecného povědomí jako přehlídka moderní vytápěcí techniky, klimatizace, regulace a také ekologie. Ta je zastoupena nejen ve snaze o vývoj co nejúčinnějších a zároveň nejúspornějších technologií, ale i v široké nabídce alternativních způsobů výroby energie. Ekologický program představuje na Aqua-thermu celá řada vystavovatelů, především velkých výrobců.

Tímto bychom Vás chtěli pozvat na výstaviště Agrokomplex do Nitry, kde se v termínu od 5. do 8. února koná jubilejní 10. ročník slovenského Aqua-thermu. V letošním roce obsadí již tři výstavní haly, čímž potvrdí svoji pozici stěžejní akce v oblasti technického zařízení budov na Slovensku a se svými 150 vystavovateli představí průřez toho nejlepšího v oboru TZB na slovenském trhu. Nabídka uspokojí jak odborné, tak i laické návštěvníky, kteří ocení nejnovější modely kotlů, radiátorů, klimatizací, regulačních hlavic, čerpadel a technologií, které vedou k úspoře peněz za vytápění, vodu, plyn a elektřinu.

Součástí letošního Aqua-thermu Nitra bude také doprovodný program, který mohou všichni návštěvníci veletrhu zdarma navštívit. Přednášky a semináře představí mimo jiné nejnovější trendy v úsporách energií pro rodinné domy – např. energie slunce a dřeva, obnovitelné zdroje energie, tepelná čerpadla pro nízkoenergetické domy.

Pořadatel veletrhu i vystavující firmy slibují, že veletrh Aqua-therm, navzdory svému odbornému zaměření, nabídne pestrou a zajímavou přehlídku, která obohatí všechny zájemce o progresivní technologie v oblasti kvalitního bydlení, tedy oboru, který se dotýká opravdu každého z nás.

Další informace hledejte na www.aquatherm.sk
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů