Pátek, 29. března 2024

Poradenství a seminář na výstavě Hobby 2008

Poradenství a seminář na výstavě Hobby 2008

Ve dnech 14. – 18. května 2008 se koná již 17. ročník výstavy Hobby.

Energy Centre České Budějovice bude mít každý den na výstavě svůj stánek, kde budou odborní energetičtí poradci připraveni zdarma odpovídat na dotazy z oblasti úspor energií (například snížení spotřeby elektřiny, nižší náklady na vytápění, snížení energetické náročnosti budov) a využití obnovitelných zdrojů energie (sluneční, vodní a větrná energie, energie biomasy atd.). V neposlední řadě zájemcům také poradí, zda mají nárok na dotaci ze státního rozpočtu a co je možné udělat pro její získání.

Stánek bude umístěn na ploše č. 213 nedaleko pavilonu B1.

V rámci výstavy Hobby uspořádá ECČB ve spolupráci s ČKAIT seminář na téma „Energetické předpisy, audity a průkazy energetické náročnosti budov“, který se bude konat od 14:00 do 17:00 hodin na Výstavišti v Českých Budějovicích v 1. patře pavilonu Z.

Na semináři budou posluchači seznámeni stručně s tematikou energetické legislativy, energetických auditů a nových předpisů týkajících se průkazů energetické náročnosti budov, které budou povinné od 1.1.2009.

Účast na semináři je pro všechny zájemce zdarma, je ovšem zapotřebí se předem přihlásit na emailové adrese jana@eccb.cz, telefonu 387 312 580 nebo faxem 387 312 581. Bližší informace budou k dispozici na www.eccb.cz.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů