Úterý, 23. dubna 2024

Na Karlštejně se konal první ročník charitativní golfové tour Pomozte dětem s Českým teplem

Na Karlštejně se konal první ročník charitativní golfové tour Pomozte dětem s Českým teplem

V pondělí 1. června 2009 se na karlštejnském golfovém hřišti konal první charitativní turnaj Pomozte dětem s Českým teplem, jehož výtěžek 252 950 Kč putoval na konto projektu Pomozte dětem, organizovaného společně Českou televizí a Nadací rozvoje občanské společnosti (NROS).

Společnost České teplo se v rámci svého partnerství s NROS rozhodla zorganizovat charitativní golfový turnaj, jehož výtěžek byl určen projektu Pomozte dětem. Všichni hráči měli možnost přispět na sbírkové konto projektu zaplacením nadstandardního startovného ve výši 3000 Kč a pokutami za nepřesnou hru. V rámci odpoledního programu proběhla aukce vína od Merlor d´Or, značky Chateau Beychevelle 1970, Grand Cru Chassé, Saint Juliena, které bylo vydraženo za neuvěřitelných
21 000 Kč. Šek s celkovou částkou 252 950 Kč převzala z rukou jednatelů společnosti České teplo, Hana Šilhánová, ředitelka NROS.

"Naším cílem, který jsme si jako České teplo před turnajem stanovili, bylo překonat magickou částku čtvrt milionu korun, což se nám povedlo. Zdá se, že "Kuřeti" se golf zalíbil a bude v něm pokračovat i příští rok. Laťku však posuneme o kousek výš a budeme se snažit vybrat pro projekt Pomozte dětem větší finanční obnos," uvedl Václav Viaček, jednatel společnosti České teplo s.! r.o.

"Společnost České teplo uspořádala charitativní golfový turnaj, který nejenže finančně přispěl sbírkovému projektu Pomozte dětem, ale i významně napomáhá upevňovat jeho důvěryhodnost a tradici, což je pro charitativní počiny tohoto druhu velmi důležité. Doufám, že i příští ročník bude stejně vydařený jako ten letošní jak z hlediska hráčského, tak i charitativního," uvedla Hana Šilhánová, ředitelka NROS.

Vzhledem k vysoké účasti hráčů a jejich pozitivním ohlasům a štědrým darům se bude charitativní golfový turnaj Pomozte dětem opakovat i příští rok.


Kontaktní osoba: Andrea Matoušková
Telefon: 227 217 253
E-mail:
andrea.matouskova@nros.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů