Úterý, 16. dubna 2024

Pozvánka k účasti na veletrhu ECOFAIR 2012 - Bělehrad Srbsko - s finanční podporou programu OPPI

Nabídka možnosti prezentovat Vaši firmu v rámci společné české účasti na veletrhu "ECOFAIR 2012", který se uskuteční v termínu 10. - 12. října 2012 v Bělehradě, Srbsko

Pozvánka k účasti na veletrhu ECOFAIR 2012 - Bělehrad Srbsko - s finanční podporou programu OPPI

ECOFAIR 2012
9. MEZINÁRODNÍ VELETRH OCHRANY ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
BĚLEHRAD, SRBSKO (10. - 12. října 2012)

Veletrh je v letošním roce opět zařazen do programu, který je financován z prostředků OPPI (Operační program Podnikání a inovace) www.komora.cz veletrhy a výstavy 2012. V případě, že firma splní podmínky operačního programu OPPI, získává dotaci na tento veletrh do výše 120 000.00 Kč.
Veletrh ECOFAIR 2012 je hlavní veletrh týkající se životního prostředí v Srbsku, na kterém své výrobky a služby prezentují stovky vystavovatelů z desítek zemí světa, a který ročně navštíví tisíce návštěvníků.
Společnost Integra, byla pověřena Hospodářskou komorou České republiky realizací této akce, jedná se o společnou účast českých firem na mezinárodním veletrhu ECOFAIR, který se koná ve městě Bělehrad, v Srbsku od 10. - 12. října 2012. Letos je pořádán již devátý ročník tohoto veletrhu. Společná expozice bude realizována v souladu s výstavbou české expozice včetně jejího označení státní grafikou.
Cena nájemného a vybavení expozice za 9m^2 kryté zařízené plochy činí
Kč 117 900,00
a obsahuje:
nájemné za plochu, projekt a výstavbu expozice systémem OCTANORM, základní vybavení expozice a pokrytí celé výstavní plochy kobercem, technické zabezpečení a spotřeba, technický návrh, montáž a demontáž expozice, grafický návrh expozice povinný záznam do katalogu a registrační poplatek, pojištění a úklid po dobu konání veletrhu.
Firma Integra Vám může nabídnout i další služby jako překlady, ubytování, zprostředkování technické zabezpečení dopravy a spedice exponátů a jiné.
Uzávěrka přihlášek je 15. června 2012
Na základě zaslané Závazné přihlášky uzavřeme s Vaší firmou Smlouvu o účasti na výše uvedeném veletrhu. Věřím, že využijete příležitosti prezentovat své výrobky a služby na tomto veletrhu. Rádi Vám poskytneme další informace, o které nás požádáte.

Potřebujete-li ke svému rozhodování některé další informace, neváhejte se na nás obrátit a my je rádi zodpovíme. Těším se na dobrou vzájemnou spolupráci a srdečně vás zdravím.
Vyřizuje: ing. Kateřina Hainzová, MBA
e-mail:hainzova@integrapraha.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů