Čtvrtek, 28. března 2024

Nový ekologický LED monitor Philips 241B4LPYCB

Nový ekologický LED monitor Philips 241B4LPYCB

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic uvedla na trh nový ekologický LED monitor Philips 241B4LPYCB, který se ideálně hodí do kancelářského prostředí, ale využití najde i v domácnostech, které si potrpí na ekologické technologie.

Monitor Philips 241B4LPYCB je 24" Full HD monitor (1920 x 1080 bodů) s W-LED podsvícením, které výrazně snižuje spotřebu monitoru. Nový model je také vybaven PowerSensorem, který pomocí neškodných infračervených signálů zjišťuje přítomnost uživatele před obrazovkou a v době jeho nepřítomnosti automaticky snižuje jas monitoru. Takto dokáže snížit účty za elektrickou energii až o 80 % a zároveň prodloužit životnost monitoru. Uživatel má navíc k dispozici i klasický vypínač umístěný na zadní straně monitoru, který zajistí nulovou spotřebu (vypínač Zero).
Nový model Philips 241B4LPYCB je vybaven jedním analogovým vstupem (VGA), digitálním DVI-D a též DisplayPortem. Pro maximální komfort je tento model vybaven základnou SmartErgoBase s funkcí PIVOT, která umožňuje najít ideální pozici pro každého uživatele. K dispozici jsou též dva USB 2.0 porty (USB Hub) pro jednoduché připojení externích zařízení, jako jsou například fotoaparáty či externí disky. Monitor má též zabudované stereofonní reproduktory a vstup pro sluchátka.
Monitoru Philips 241B4LPYCB byla udělena certifikace TCO Edge, která mimo jiné zaručuje, že při výrobě monitoru bylo použito více než 65 % recyklovaných plastů. Kryt monitoru neobsahuje PVC ani BFR sloučeniny a získal tak i ekologickou certifikaci EPEAT Gold.
Monitor zakoupíte za doporučenou koncovou cenu přibližně 4499 Kč bez DPH.
Technické parametry:
Typ LCD panelu TFT-LCD
Podsvícení W-LED
Úhlopříčka 24" (61 cm)
Optimální rozlišení 1920 x 1080, 60 Hz
Pozorovací úhly 170/160 stupňů, C/R >10
Formát obrazu 16:9
Doba odezvy (typická) 5 ms
Jas 250 cd/m2
SmartContrast 20 000 000 : 1
Konektivita VGA, DVI-D, DisplayPort
Hmotnost 6,3 kg
PIVOT Ano

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů