Pátek, 26. dubna 2024

Oerlikon představí nový fotovoltaický článek na veletrhu v Hamburgu

Oerlikon představí nový fotovoltaický článek na veletrhu v Hamburgu

Na letošní evropské konferenci o fotovoltaické solární energii, která se koná v německém Hamburgu, představí společnost Oerlikon Systems nové solární fotovoltaické krystaly. Firma Oerlikon Systems je předním poskytovatelem výrobních řešení založených na nanotechnologiích. Živá ukázka nového povlakovacího systému SOLARIS bude představena na stánku B6/26. Tento systém se těší stále rostoucí popularitě ve fotovoltaickém průmyslu.(ilufoto)

"V současné době máme hodně klientů z celého světa, kteří své procesy výroby fotovoltaických článků certifikují na platformě SOLARIS," dodává Andreas Dill, ředitel společnosti Oerlikon Systems. "A zájem trhu stále trvá."
SOLARIS je technologie nanášení jednovrstvého povlaku založená na podobném principu jako povlakování DVD a Blu-ray disků. Tento systém lze snadno přizpůsobit pro nanotechnologie a energetické aplikace, které jsou vysoce náročné na čistotu. Díky kombinaci nízké spotřeby, malé velikosti a rychlého uvedení do provozu je toto řešení ideální pro použití při výrobě fotovoltaických článků.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů