Čtvrtek, 28. března 2024

Pozvánka na konfwerenci Fotovoltaické Fórum 2010

Druhý ročník mezinárodní konference Fotovoltaické fórum 2010 je určen soukromým nebo institucionálním investorům, projektantům, řídícím pracovníkům či zaměstnancům státní správy, kteří se chtějí dozvědět o nejnovějších poznatcích světové i české vědy v oblasti fotovoltaiky.

Pozvánka na konfwerenci Fotovoltaické Fórum 2010

Czech Nature Energy a.s.
a
Česká fotovoltaická asociace

si Vás tímto dovoluje pozvat na druhý ročník mezinárodní konference.

Fotovoltaické Fórum 2010

Na Fotovoltaickém Fóru 2010 vystoupí uznávaní tuzemští i zahraniční odborníci působící nejen v oblasti obnovitelných zdrojů. Se svými bohatými zkušenostmi a poznatky obohatí a rozšíří Vaše dosavadní znalosti.
Náplní Fotovoltaického Fóra 2010 budou mimo jiné přednášky týkající se připravovaných změn legislativního prostředí v ČR, dopady a vývoje světové krize na ČR a EU do branže fotovoltaiky, včetně zhodnocení aktuálního stavu fotovoltaiky u nás a v zemích EU a nastínění jejího dalšího vývoje.
Na Fotovoltaickém Fóru 2010 budou uvedeny nejnovější poznatky světové vědy z oblasti fotovoltaiky. Přispěvky budou doplněny přednáškami z oblasti legislativy a vystoupením českých i zahraničních osobností z oblasti ekonomie, práv, bankovnictví, elektrotechniky a průmyslu.
Pro odborníky v oblasti fotovoltaiky a projektanty nebo jejich řídící pracovníky bude uvedena i oblast zabývající se návrhem fotovoltaických systémů, volbou a dimenzováním jednotlivých komponent FVE, včetně případových studií.
Součástí Fotovoltaického Fóra 2010 bude i výstava a prezentace výrobců fotovoltaických komponent!
Výstavní část umožní detailnější seznámení s představením novinek různých výrobců, včetně panelového představení ucelených výrobkových programů a služeb pro nadcházející fotovoltaickou sezónu.

Datum konání : 1.- 2. dubna 2010
Místo konání : Hotel & Congerss centre PRIMAVERA, Plzeň

Informace a přihláška na www.ffcr.cz
Organizátor: www.cne.cz
Odborný garant: www.cefas.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů