Úterý, 16. dubna 2024

AKTUALIZACE REFERENČNÍCH DOKUMENTŮ PRO IPPC

V sekci „Nejlepší dostupné techniky“ v části originály BREF, byla provedena aktualizace - stažení Referenčních dokumentů z evropského serveru pro IPPC v Seville, na server www.ippc.cz..........
AKTUALIZACE REFERENČNÍCH DOKUMENTŮ PRO IPPC

Na tomto portále, v sekci „Nejlepší dostupné techniky“ v části originály BREF, byla provedena aktualizace - stažení Referenčních dokumentů z evropského serveru pro IPPC v Seville, na server www.ippc.cz.
Dokumenty, které byly nahrazeny jsou k nalezení v archívu na této webové stránce.
Jedná se o aktualizaci těchto referenčních dokumentů evropských pracovních skupin – TWG:

  1. Z „Textile processing“ byl stáhnut dokument BREF (07.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „výroba textilu“ místo stávajícího dokumentu BREF (11.02).
  2. Z „Large Volume Inorganic Chemicals – Ammonia, Acid & Fertilisers“ byl stáhnut dokument D1 (05.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Velkoobjemové plynné a kapalné anorganické chemikálie“ místo stávajícíh o dokumentu MR (12.01)
  3. Z „Large Volume Inorganic Chemicals – Solid & Others“ byl stáhnut nový dokument MR (07.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Velkoobjemové pevné anorganické látky“.
  4. Z„Organic fine chemicals“ byl stáhnut nový dokument MR (07.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Čisté organické chemikálie“
  5. Z „Economic and cross media issues under IPPC“ byl stáhnut dokument D2(09.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Ekonomické aspekty a vícesložkové vlivy“ místo stávajícího dokumentu D1 (11.02).
  6. Z „Surface treatment of metals“ byl stáhnut dokument D1 (08.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „ Povrchové úpravy kovů“ místo stávajícího dokumentu MR (05.02).
  7. Z „Slaughterhouses and Animal By-products byl stáhnut dokument FD (09.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Jatka a zařízení na zneškodňování nebo zhodnocování zvířecích těl a živočišného odpadu“ místo stávajícícho dokumentu D1(01.03).
  8. Z „Waste Incineration“ byl stáhnut dokument D1 (05.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „ Spalovny komunálního odpadu“ místo stávajícího dokumentu MR (12.01).
  9. Z „Waste Treatments (previously Waste Recovery/Disposal activities) “ byl stáhnut dokument D1 (02.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Nakládání s ostatními odpady “ místo stávajícího dokumentu FD (02.03).
  10. Z „Intensive Livestock Farming“ byl stáhnut dokument BREF (07.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „ Intenzivní chovy zvířat “ místo stávajícího dokumentu BREF (11.02).
  11. Z „Food, Drink and Milk processes “ byl stáhnut dokument D2 (05.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Mlékárenský a potravinářský průmysl“ místo stávajícího dokumentu D1 (04.02).
  12. Z„Surface treatments usign solvents“ byl stáhnut dokument MR (05.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Povrchová úprava s použitím rozpouštědel“ .
  13. Z „Monitoring systems“ byl stáhnut dokument BREF (07.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „Monitorování emisí “ místo stávajícího dokumentu BREF (11.02).
  14. Z „Emissions From storage of bulk or dangerous materials “ byl stáhnut dokument D2 (07.03) a navěšen do sloupce „originál“ na řádek „ Emise ze skládek“ místo stávajícího dokumentu D1 (09.01).

Zdroj: www.ippc.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů