Pátek, 19. dubna 2024

Lesy ČR zveřejnily jména klíčových manažerů

Lesy ČR zveřejnily jména klíčových manažerů
Řízením ekonomického úseku státního podniku Lesy ČR byl pověřen do doby jmenování ekonomického ředitele Zdeněk Sýkora. Obchodní úsek podniku do doby jmenování obchodního ředitele povede Pavel Pracna. Informovala o tom mluvčí firmy Šárka Kubelková.

Sýkora se narodil v roce 1955 v Klatovech, vystudoval obor zahraničního obchodu na Vysoké škole ekonomické v Praze. Působil mimo jiné jako výrobní ředitel společnosti Compañía General de Fósforos Sud v Buenos Aires nebo na postu generálního ředitele firmy Kablo Elektro.

Pracna se narodil v roce 1956 v Plzni. Absolvoval Vysokou školu zemědělskou v Brně – obor lesní inženýr. Pracoval v podniku zahraničního obchodu Ligna Praha a od roku 1989 působí v soukromém sektoru.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů