Pátek, 29. března 2024

Vyjádřete se k Strategii udrzitelneho rozvoje CR

Vyjádřete se k Strategii udrzitelneho rozvoje CR
Dobry den,

koncem cervence 2003 byla ustavena Rada vlady pro udrzitelny rozvoj (Rada) - poradni a pracovni organ vlady, jehoz predsedou je PhDr. Petr Mares, CSc., mistopredseda vlady pro vyzkum a vyvoj, lidska prava a lidske zdroje. V srpnu 2003 byla Rada vladou poverena, aby vypracovala navrh Strategie udrzitelneho rozvoje CR, ktery ma byt vlade predlozen do 30. cervna 2004.

Rada do konce roku 2003 pripravila navrh rozsirene osnovy Strategie udrzitelneho rozvoje CR, ktery je nyni predkladan k verejne e-diskusi, v niz je mozne se k osnove Strategie vyjadrit prostrednictvim e-mailu. Navstivte proto prosim stranky wtd.vlada.cz, kde naleznete dalsi podrobnosti a samozrejme take rozsirenou osnovu Strategie (soubor PDF).

Diskuse bude probihat minimalne do 21. ledna 2004. Obdrzene pripominky budou zapracovany do rozsirene osnovy, jejiz definitivni verze bude hotova do 12. unora 2004. Sledujte stranky Rady vlady pro udrzitelny rozvoj wtd.vlada.cz, kde budou prubezne zverejnovany informace o Strategii udrzitelneho rozvoje CR a o cinnosti Rady a jejich vyboru a pracovnich skupin.

Tesime se na Vase pripominky a nazory.

Mgr. Marta Nachtmannova

Sekretariat Rady vlady pro udrzitelny rozvoj
Tel.: 420 224 862 309
E-mail: nachtmannova.marta@vlada.cz
wtd.vlada.cz

--------------------------------------------
Tuto zpravu rozesila Sekretariat Rady vlady pro udrzitelny rozvoj na soubor cca 800 e-mailovych adres instituci, neziskovych organizaci a jednotlivcu, ktere byly ziskany od clenu Rady, jejich pracovnich skupin a vyboru. Adresar byl sestaven tak, aby byly pokud mozno rovnomerne zastoupeny tri pilire udrzitelneho rozvoje: ekonomicky, socialni a environmentalni.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů