Pátek, 19. dubna 2024

Pozvánka na výstavu ECOLIFE

Prodejní a kontraktační výstava ECOLIFE se uskuteční již po čtyřiadvacáté.
Pozvánka na výstavu ECOLIFE

Dovolte nám, abychom Vás informovali o pořádání prodejních a kontraktačních výstav v krásných prostorách novorenesanční stavby Národního domu na Vinohradech.

Prodejní a kontraktační výstava ECOLIFE se uskuteční již po čtyřiadvacáté. Jedná se o akci, která je tradičně zaměřena na zdravý životní styl  a zdravé životní prostředí. Je zde prezentována široká škála výrobků, technik a služeb, od bylinné a přírodní kosmetiky, přes přírodní léčivé produkty z  celého světa, dietetika, potravinové doplňky, sójové mléko, MÜSLI  tyčinky, biopreparáty, biopotraviny, potraviny pro zvláštní výživu, výrobky řady PANGAMIN, potravinové a energetické nápoje, čaje, medovinu, včelí produkty, až po relaxační hudbu, léčivou energii obrazů a kamenů, esoterické pomůcky, přístroje na perličkové masáže, relaxaci apod. Své místo zde má i osvěta a informatika o zdravém způsobu života. Představí se i nezisková hnutí a sdružení, představitelé různých tradičních alternativních medicín a cvičení,  preventivní a ozdravné programy atd.

Protože se zaměření námi pořádaných výstav  a jejich  jednotlivé nomenklatury prolínají a doplňují,  rozhodli jsme se již  tradičně zahájit souběžně i další prodejní a kontraktační  výstavy. 

- výstava VŠE PRO ŽENU (již po 17.). Do popředí zde vystupuje žena jako jednotící prvek. Vhodně doplňuje, podporuje a vytváří celek s první výstavou. Svůj sortiment představí řada zajímavých firem.

- výstava  ZLATÉ ČESKÉ RUCE (po 10.),   si dala za úkol propagaci a představení původních českých výrobků ze všech oblastí výrobní činnosti.  Chceme připomenout tradici řemeslné dovednosti a šikovnosti.  Své místo zde má i Nadační fond ČESKÝ VÝROBEK.

- výstava VÁNOČNÍ DÁRKY (po 9.) - nabídka a prodej  vánočních dárků pro ty, kteří si nákupy pod  stromeček nenechávají na poslední chvíli.

Kdo chce zdravě žít a navíc výhodně nakoupit jak zdravou výživu, tak i mnoho zajímavého zboží za zvýhodněné ceny, je srdečně zván na naše čtyři výstavy pořádané pod jednou střechou. Na každého čeká mnoho zajímavostí.

Vstupné 30,- a 60,- Kč s možností uplatnění slev inzerovaných v médiích.

Na  setkání srdečně zve pořadatel:

Arnoštka  Havelková
ředitelka AK agentury

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů