Pátek, 29. března 2024

Veřejné zakázky - ČR

Veřejné zakázky - ČR
50006029 (IL); CZ0422
Dodatečné stavební práce nezbytné pro dokončení původní zakázky "Čistírna důlních vod Březno - zkapacitnění"
• Typ: Informační list
• Popis: Náplní zakázky jsou dodatečné stavební a technologické práce, které jsou nutné pro dokončení původní zakázky "Čistírna důlních vod Březno - zkapacitnění". Technické specifikace jsou určeny projektovou dokumentací včetně výkazu výměr.
Detail oznámení

50005960 (ZV); CZ0806
Nákup 1 ks nástavby o objemu 18 m3 včetně montáže na automobilový podvozek 18 tun pro speciální vozidlo na svoz tuhého komunálního odpadu typu Lineárpress.
• Typ: Zveřejnění zakázky
• Popis: Nákup 1 ks nástavby o objemu 18 m3 včetně montáže na automobilový podvozek 18 tun pro speciální vozidlo na svoz tuhého komunálního odpadu typu Lineárpress dle zadávací dokumentace.
Detail oznámení

50005989 (ZV); CZ0806
Nákup 2 ks nástavby o objemu 16 m3 včetně montáže na automobilový podvozek 18 tun pro speciální vozidlo na svoz tuhého komunálního odpadu typu Rotopress
• Typ: Zveřejnění zakázky
• Popis: Nákup 2 ks nástavby o objemu 16 m3 včetně montáže na automobilový podvozek 18 tun pro speciální vozidlo na svoz tuhého komunálního odpadu typu Rotopress dle zadávací dokumentace.
Detail oznámení

50005990 (ZV); CZ0806
Nákup 2 ks nástavby o objemu 16 m3 včetně montáže na automobilový podvozek 18 tun pro speciální vozidlo na svoz tuhého komunálního odpadu typu Lineárpress.
• Typ: Zveřejnění zakázky
• Popis: Nákup 2 ks nástavby o objemu 16 m3 včetně montáže na automobilový podvozek 18 tun pro speciální vozidlo na svoz tuhého komunálního odpadu typu Lineárpress dle zadávací dokumentace.
Detail oznámení
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů