Pátek, 19. dubna 2024

Spolecnost pro Jizerske hory, o.p.s. hleda pracovniky

Spolecnost pro Jizerske hory, o.p.s. hleda pracovniky

Společnost pro Jizerské hory, o.p.s. hledá pracovníky na 13 pozic v rámci projektu „Střediska udržitelného rozvoje venkova v Libereckém kraji“.

Hlavní manažer projektu : koordinace a vedení  projektu a projektového týmu, komunikace a spolupráce  s vedením organizace, s místními partnery (v rámci Libereckého kraje).  Zajištění PR projektu, zpracování koncepce dalšího rozvoje projektu, zpracování průběžných zpráv a závěrečné zprávy. Požadujeme vysokoškolské vzdělání, schopnost samostatné  a tvůrčí práce, komunikační dovednosti, aktivní znalost angličtiny nebo němčiny, zkušenosti s řízením projektů a týmů, chuť se dále vzdělávat, znalost práce na PC, flexibilitu. Výhodou je zkušenost  v oblasti rozvoje venkova, udržitelného rozvoje, ochrany přírody a krajiny, zemědělství. Pracovní poměr na dobu určitou, mzda 23000 – 24 000 Kč. Nástup nejlépe od 1.8. 2005, ukončení projektu k 31.7.2007, další rozvoj projektu a spolupráce žádoucí. Pracoviště v Liberci, projekt je realizován v Libereckém kraji.

Místní manažeři projektu (po 2 pracovních místech na pracovištích Frýdlant, Česká Lípa, Turnov, Dubá, Smržovka, Jilemnice) : realizace projektu na místní úrovni, vyhledávání klientů a komunikace s nimi, práce s místními partnery, poskytování informací  a poradenství.  Požadujeme středoškolské nebo vysokoškolské vzdělání, flexibilitu, organizační schopnosti, komunikační dovednosti, chuť se dále vzdělávat, znalost práce na PC.  Předpokládáme  zkušenost  v oblasti rozvoje venkova, udržitelného rozvoje, ochrany přírody a krajiny, zemědělství. Pracovní poměr na dobu určitou, nástup nejlépe od 1.9.2005 , ukončení projektu k 31.7.2007, další rozvoj projektu a spolupráce je žádoucí. Mzda  na úrovni průměrné mzdy v ČR.

Nabízíme práci v přátelském týmu se zaměřením na udržitelný rozvoj komunit, environmentální vzdělávání, výchovu a osvětu a praktickou ochranu přírody a krajiny, prostor pro tvůrčí práci,  osobní rozvoj, další vzdělávání.

Základní informace o projektu naleznete na www.projizerky.cz

Nabídky obsahující strukturovaný životopis a stručný motivační text zasílejte  e-mailem na info@projizerky.cz  a označte heslem SURV. Příjem nabídek končí 1.7.2005.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů